- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
válasz
Cyberpunk #25 üzenetére
6" is siman belefer. Szerintem azok rinyalnak, meg "tepsi"-znek, akiknek iPhone-juk van vagy savanyu a szolo. Nem fogadnek el egy Note 2-esnel vagy 3-asnal kisebb mobilt. Meg azt is hozzatennem, hogy en ZeroLemon 10000mAh-s extended akksival nyomom, hadd szoljon, nem akarok folyamatosan a konnektorhoz rohangalni. Igy pl 4-5 oras kerekpar verseny alatt is csak a felere merul le, holott megy folyamatosan a GPS meg a Strava. Nadrag zsebbe sosem rakom, a kerekparos mez zsebebe meg siman belefer. Futni sajnos nem kenyelmes vele mondjuk.
-
Viktor18
tag
válasz
Cyberpunk #40 üzenetére
Aki nincs ezekkel tisztában, hogy mi mire jó, annak egy kis segítség. Egy fényképezőn is állítasz dolgokat. Van az Auto mód, van a Manual mód, van Éjszakai, Portré stb. Mindenhol van egy alap beállítás. Azért nézd már meg a Lumia 1020 és a Note 3 kameráját. Különbség? 13 mpx ide vagy oda, ha a szoftver ezt nem tudja kihasználni, kezelni az szopacs. Az 1020-nál ez egészen más. Kár hasonlítgatni.
Sztbeni: Nem fognak már nagyon ugrálni Samuék sem. Note 3-al a csúcsra értek és nem kell várni csodákat, nagy különbségeket. A Samu úgymond ennél a "telónál" befejezte a hardveres magasugrásokat. Ezért se érjen meglepetésként senkit, ha az S6 vagy a Note5 sem lesz egy "mindentvisz" telefon. Csiszolgatnak, finomítgatnak, de ennyi. Technológiailag nem tartanak még ott, hogy 3-4-5 napon keresztül elbírjon az aksi egy ilyen tepsivel. Azért is van az S5-ben az a hiperszuper lowlowlow energiatakarékos mód.
-
Peterson_
addikt
válasz
Cyberpunk #61 üzenetére
oh wait
Minden megoldható.
Az persze más kérdés, hogy használni mennyire kényelmes.FókuszPók:
- Én így sem, úgy sem leszek vevő erre mostanában, majd talán az ez utáni modellre, ha közben valamelyik konkurens nem tesz le valamit az épp esedékes váltáskor- soha nem voltam igazán márkahű-
De nekem mindegy, hogyan növelik, csak az alsó gombok maradjanak amíg lehetséges, mert pl emiatt nem vettem G2-t sem.
A Home gombhoz nem ragaszkodom ebben a formában, de legalább kapacitívan legyenek jelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest