- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én erre csak azt tudom mondani, Van egy Google Nexus One-m, régi készülék prémium érzéssel, Cyanogenmod-ot tettem rá...
Előtte stock rom , utána meg Cyano, és kész , utóbbi akkor sebességnövekedést hozott, hogy fényévekkel jobb lett a telefon használhatóságban.
Optimalizálás... Ennyi lenne a feladata a gyáriaknak is... Erre unofficial jobb dolgokat lehet elérni ....
Most Android-ra szűkítettem.... Mert arra kell sokszor gányolni...
Habár most Lenovo Stock Rom-ot használok, egy A830-ason, és gondolatom se volt még taknyolni...
-
Ezzel az a gond, hogy az Apple két maggal úgy hasít mint a k.rvaanyja... viszont itt már röpködnek a 4-8 magok... és mégis be-be tud döcceni egy szarul optimalizált OS...
Elég volt köszönjük.. húzni kéne egy határt, ahol már inkább a minőségre való törekedés kapna helyet, OS szintjén is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest