Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
A GoogleDocs nekem 99%ban elég a személyes dolgaimra. Az a pár dolog amire nem elég (CV, stb.) felcsapok egy Open/StarOfficet és csokolom. Könyvet amúgy sem szövegszerkeztőben formáz az ember...
Ha munkaadoimnak, akkor adjanak szoftvert, mert én nem veszem meg. Ha MSt adnak akkor azt használom, ezért fizetnek meg. -
FTeR
addikt
nekem nincs is bajom azzal, h van más.
abba szoktam belekötni, ha vki felsőbrendűnek állítja be az alternatívát, amikor az nem igaz. ezek a viták általában oda lyukadnak ki, h ezért a pénzért (ingyé), otthonra az is megteszi, ami egyértelműen szubjektív. nekem megér 27 ezret, h azt használhassam évekig... -
FTeR
addikt
látom te is a legkisebb rossz alapján választasz
hogy egészen őszinte legyek, azon editorok közül, ameyeket használok, a word-öt használom a legkevesebbszer. ha nem nézzük a code editorokat (VS, DW), akkor a onenote-ot használom a legtöbbször. élni sem tudnék nélküle. ez is egy olyan ofisz app, aminek egyáltalán nincs alternatívája.
ettől azonban nem változik az a szakmai véleményem, ms word excel meg a többi nagyon messze a legjobb a konkurenciái közül.az 1bites userrel meg azért jövünk, mert abból van a legtöbb. nagyságrendel több, mint a hozzáértőből.
-
FTeR
addikt
úgy vélem, hogy a felhasználási körök nagyrészét nézve nincs gyakorlati előnye a dolognak, miközben sok problémával jár együtt, kezdve azzal, h szegény 1bites egyébként sem tud mit kezdeni a kínálattal (mivel számára max utólag érezhető különbség a csalódással karöltve) egészen az inkompatibilitásig (értve ezalatt a programfejlesztés nehézségeit). lásd, a komoly supportal rendelkező appok is max 2-3 nagyobb disztribet támogatnak és nem úgy általában a linuxot.
azokon a területeken, ahol egyedi megoldás nélkül nem nagyon lehet eredményt elérni, valóban lehetnek előnyei egy újabb disztribnek. ám ez keveseket érint, a többi területen meg pár kivételtől eltekintve nincs a felhasználó számára érdemi különbség. ez az n+1. kategória. lásd mire megy linux ezzel a módszerrel. sokan egyszerűen nem tudják érzékelni a különbségeket. pár napja néztem egy felmérést, ami megdícsérte a linuxot, h hatalmas hajrában megduplázta a részesedését, így most már közelebb van az 1%hoz, mint a nullához (a cikkből nem derült ki, de sztem usa adatokról volt szó, mert osx-nak 7,5%-ot írt, a tavalyi 6-hoz képest). szemben a win 90 fölötti részesedésének.
ez olyan dolog lehet, mint h az a magyar aki még nem autókázott még usában, nem képes felfogni, h mekkora területről van szó, hiszen neki már a 2-3 órás autózás is rengeteg, amivel már keresztül ér az országon. dallasból vegasba autópályán tovább tart az út, mint kocsival elmenni londonba, pedig előbbiek még közeli városnak számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest