Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cythyel
senior tag
várós, még SMS2-n toltam először Sonic-ot 1992-ben, azóta jópárat végigvittem már...
Sega jobban tenné ha nem nyúlna hozzá egyes anti-cheat szoftverekhez -.-" Phantasy Star Online 2-t tolok lassan 1 éve, de a GameGuard és az nProtect amit használnak védelmi célokra, szereti összesz*rni magát a leg lehetetlenebb helyzetekben, tökmind1 hogy milyen antivir vagy tűzfala van az embernek, a legjobb ha nincs semmi... GameGuard-ba úgy belenyúltak hogy csak na...
-
AxBattler
félisten
Nem gond, csak jó legyen... ami most már borítékolható, legalábbis tisztességes iparosmunka lesz.
(#1) DraXoN
Knuckles egy hangyászsün...
A játék sebessége csak a "gyorsítósávokon" olyan nagy, de ált. ilyenkor amúgy sem kell iránytani a karaktert, csak hagyni kell "kifutni". Szvsz a pályák nagyobbik része nem jelentősen gyorsabb, mint egy Mario játék.
Total War sorozat, Warhammer franchise, Alien Isolation, Bayonetta, Phantasy Star... ott vannak Ők, csak saját konzol nélkül. Jó, a Sonic-vonal egy jó ideje már nettó nyűglődés (kivéve talán a Generation-st), ezért sem játszom már sünöset. De majd most!
-
3 ember most szomorú.
-
DraXoN
addikt
Én mindig azon gondolkodtam, hogy Knuckles ügye rocker?
Egyébként sose szerettem a sonic játékokat.. valahogy mindig "túl gyors" volt számomra a játékforma amit ad.
A SEGA is csak egy árnyék a 80-90es évekhez képest.. legalábbis nagyon eltűntek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Battlefield 6
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most hibrid PC+PS