Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz janeszgol #31 üzenetére
Egyetértek, tök jó volna máshol is. Nem a user feedback az elsődleges irány a fejleszteseknel, de azért nagyon fontos. Válaszolni rá még legalább annyira, mint kérni - na ez szokott elmaradni..
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Ezekiell
veterán
válasz janeszgol #27 üzenetére
Csak éppen nem tesznek be, ez a baj. AODt kérik már mittomen mióta, többször meg is ígérte a 1+, a többi kérés meg ment a backlogba (azaz /dev/null)
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
válasz janeszgol #27 üzenetére
Én nem engedem 40 alá és 100-ig töltöm. És 3 havonta lenullázom, h reset-je magát.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
janeszgol
félisten
A töltést 80%-ban maximalizálni? A neten terjed ez a 30% alá és 80% fölé ne marhaság. Úgy látom gondolkodni kevesen szoktak.
Amúgy az ötlet jó, hogy kívánság alapon tesznek be funkciókat.
-
Stauffenberg
nagyúr
Én az összes kicsit is népszerűbb vagy jobb értékelésekkel rendelkező galériát kipróbáltam, de egyik sem vált be, több esetben fizettem is 1-2 ezer forintokat a "pro" verziókért (a Simple-ből is), de végül mindegyik alulmaradt. A régi OnePlus galéria (a jelenlegi előtti) nagyon jó volt, nem tudott tengernyi funkciót, de amit igen, azt jól és a tudása is a lényegre szorítkozott.
Én simán fizetnék is valami rendes galéria appért, de mindig van valami, ami kimarad és nem lehetetlent kérek, hanem más galériákban evidens funkciókat (pl: dupla koppos zoom 100% nézetre, volt ami pont ezen hasalt el, pedig más szempontból tökéletes lett volna).
-
veterán
válasz Stauffenberg #24 üzenetére
Nekem leginkább az hiányzik belőle, hogy a telefon-elforgatást magának kezelje és ne a globális beállítás legyen rá érvényes.
Nekem a Simple Gallery Pro vált be amúgy.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Stauffenberg
nagyúr
Én már egy pár helyen feldobtam nekik, hogy a kb 1 éve megújult Galéria appot kéne gatyába rázni, mert ugyan piszok gyors (még a RAW fotókat is gyorsan tölti be, szemben a third party cuccokkal), de olyan segghülye szegény, hogy nehéz vele az élet. Nincs rendes könyvtár ("Gyűjtemény") rendszerezési lehetőség benne, de ami jobban idegesít, hogy nem tud gyűjteményeket elrejteni, pedig az elrejtett gyűjtemények megjelenítése funkció benne van (csak éppen azt jelzi rá, hogy nincsenek elrejtett gyűjteményed... persze, mert az elrejtés funkciót sikerült kifelejteni).
Most egy sokkal okosabb third party galériával (Memoria) váltottam ki, de az nem csak lassabban tölti be a fotók teljes felbontású verzióját, de RAW-ba (DNG) belenagyítani sem enged.
-
Furcsa, de az elektromos autóknál is ezt sulykolják a fejedbe, ne töltsd csak 80 %-ig.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
joey04
titán
azt sejtettem, hogy ilyesmiről lehet szó, de ez úgy tudom csak fölösleges para, a mai telefonok már nem töltenek fel 100-ra, meg nem is merülnek 0-ra, hanem olyan értékek között töltenek/merülnek, hogy ne legyen bajuk. valamint a végén ezért is tölt más sebességgel. szerintem ez csak önszopatás lenne.
-
Ezekiell
veterán
válasz tibcsi0407 #19 üzenetére
Tökéletesen így van. Ugye indiában mindenki mérnöknek tanul, csak utána lehet belőle bármi más, mondjuk orvos (kb náluk a bsc az általános mérnöki) - viszont az oktatás színvonala katasztrófa, szóval sok-sok félképzett marha jön ki onnan. Persze lesz sok nagyon ügyes is, aki utána megy Harvard meg mittomén, de tömegével a félhülyék jönnek sajna.
Na de ez már durva off
-
Ezekiell
veterán
válasz tibcsi0407 #17 üzenetére
Kinaiakkal meg nem dolgoztam együtt szerencsére, de hallottam remtortenetet eleget :D Nekem eddig az indiaiak a kedvenceim :)
-
joey04
titán
a max 80%-os töltés miért lenne jó?
-
Ezekiell
veterán
válasz tibcsi0407 #13 üzenetére
Jött rá azóta indok, mert nem akarnak időt tölteni vele, mert nem kell a usereknek. Ahhoz képest itt is kérték tőlük. Én ismerek jopar product ownert ITban, mindnek fura gondolkozása van :)
-
tibcsi0407
félisten
Szerinted milyen indok lehet?
Egy AOD-t nem voltak képesek évekig implementálni. Nagyon sokszor korábban, ha jött főverziós frissítés, akkor a korábbi rendszer firmware-jára tákolták rá az új főverziót.
Motorháztető alatt ez az implementáció nem olyan fényes.
Camera 2 HAL 3 már nagyon régi dolog, a hardver tudja, de valamiért nem úgy kötik be a rendszerbe, ami totál indokolatlan. Egyszerűen nincs értelme.utdetailing.hu
-
veterán
A nem megvalósítós lista érdekesebb, mint amit tényleg megcsinálnak
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Bly
tag
Nekem már csak egy időrízhető SMS app hiányzik, a többiről már lemondtam, vagy "kopromisszumot kötöttem".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mert relatíve kevesen használnak GCam-ot szerintük, így nem akarnak kínlódni vele: [link]
Mondjuk a kérdés se a legjobban volt feltéve, mert nem csak a GCam használná ki.
De a legnagyobb baj az, hogy kevés olyan telefon van más gyártóknál is, ami rendesen támogatná mindegyik kamerával. Nincs túl nagy választék, ha valakinek ilyen igényei vannak. -
Ezekiell
veterán
válasz tibcsi0407 #5 üzenetére
Azért ezt nehezen hiszem a "legkiforrottabb Android distro"-tól (nem én mondom, mindenhol így hívják az OxygenOS-t), hogy csak úgy kapják az Oppotól a cuccot, és fogalmatlanok. Biztosan van valami indok is az inkompetencián kívül.
-
veterán
A xiaominál is ez van. Szolunk hogy mit szeretnénk az eu romba és megcsinálják, igaz nem kell rá hónapokat várni, de szerintem ez így is jó
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem fingjuk sincs mit csinálnak. A legtöbb dolgot azért az Oppo-tól öröklik. Pl a Gcam-ben most van az Arnova verzióban olyan, hogy Oppo night sight, ugyanaz, mint a Oneplus.
Hogy az Oppo miért csinálja így, azt nem tudom. Még a Xiaomi-ban is van teljesértékű támogatás.
P30 Pro-mon anno natívan tudtan akár a Manual camerában is váltogatni a kamerák között, pedig ugye az nem a gyári Huawei app volt..utdetailing.hu
-
Ezekiell
veterán
válasz tibcsi0407 #2 üzenetére
Arra van amúgy valami konkrét válaszuk a "csak"-on kívül, hogy miért nem?
-
enginev3.0
félisten
Ezek akkora fejlesztések hogy kb egy hét alatt meg lehetne csinálni
Mappázás, zen mód, hangjelzes...
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
S e t h
nagyúr
Mivel vezetékmentes töltést nem kértek, így nem kapnak.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gaming notebook topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GTA VI
- CPU léghűtés kibeszélő
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest