Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
üzenetére
Azt tudom, hogy szoftveres, csak azt nem tudtam, hogy az O+ rendelkezik-e saját jelszókezelővel, amiben nagyjából meg lehessen bízni.
Nos, sokan kérdezik, hogy miért veszik meg emberek a Samsung túlárazott mobiljait. Hát én pl ezek miatt az apróságok miatt, amik a kényelmemet szolgálják. Ugyanazért, amiért valaki mondjuk Suzuki helyett Mercedest vesz. Mindkettő elgurít a célra, csak nem mindegy hogyan.
Lehet telefonálni meg böngészni az O+ telefonnal is, meg a Samsunggal is, csak nem mindegy, hogyan.
Sokszor láttam már fórumokon, amikor valaki leírja, hogy a vacak Samsungja helyett vett egy csodálatosan olcsó sájomi telefont és értetlenül áll, hogy nincsen benne ilyen, olyan, meg amolyan funkció és szeretné előcsalogatni, mert hát feltételezi, hogy minden android tudja. És akkor általában felvilágosítják, hogy nem, nem tudja alapból az android, azt a Samsung tudja...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő