- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
A kép aláírása NOKIAINNOVATION. Akkor ezek szerint ez nem is MS ötlet, hanem Nokia fejlesztés? Kezd beindulni az együttműködés?
-
RaveForce
veterán
hm.. efölött átsiklottam amikor probálgattam a rendszert, bár sztem én maradok a konstans fekete alapon ezüst álca logonál
-
Misály
addikt
Ha tippelni kellene szerintetek mikorra erne a 920 ide a T-hez?
Crey: ne szivass
nov 22-vel jar le a szerzodesem
-
Ahogy woland írta, úgy tűnik hogy az SDK engedi, hogy 3rd party appok belenyúljanak a lockscreenbe. Gondolj bele, a met.hu csinál appot, és ha riasztást kap pushon keresztül a készülék, megváltoztatja a lockscreent (akár a helyzeted alapján, hogy a veszély jelzéses régióban vagy-e vagy nem), és kikerül egy bazi nagy kép várható jégesőről (csak egy ötlet) - vagy épp viharriasztást küld.
Misály: December közepe, karácsony előttre tippelnék.
-
Gusztáv
addikt
Persze, csak mondjuk az a magyar emberek viszonylag kis százalékát érdekli. Ez olyan mint a Win 8-ban a hírek alkalmazás, ahol max Angol, Német esetleg Francia tartalom van pillanatnyilag. De pl most hallottam a Petőfin az M1 híradó reklámját, csináltak app-ot és legnagyobb megdöbbenésemre iOS/Android mellett lesz WP-re is
.
-
Szupcsi
-
Ádám16
addikt
Szerintem az óra nagyon rossz helyre került, ráadásul nem is olyan szép, mint volt. Ezen kívül nagyon jól ki van találva a dolog.
-
ramrit
tag
Na ez az ami kell nekem, letisztult, minimalista style. Ha lesz 4-4,3" körüli wp8 normális fotómasinával,megfizethetö áron, már dobom is el a droidot. :-)
-
Kashim
őstag
Váú, ez bitang jónak tűnik, ha nem kamu képekről van szó. (felröppentek ilyen pletykák is)
Ha minden igaz, ma úgyis kiderül a bemutatón. -
Gusztáv
addikt
Elég pofásra sikeredett az új lockscreen. Bár nekem a régivel sem volt bajom, de pl a bing random képeit kifejezetten szeretem. Az eseményhez kötött frissítés meg gondolom Magyarországon nem sokat fog érni (ha nem vagy baseball, NFL vagy NBA rajongó
).
-
BDave
őstag
Hát, az biztos, hogy egyedinek mondható a rendszer.
-
Uchimata
tag
Igen, nagyon szurkolok a WP platformnak, a legjobb mobiltelefonos koncepció, még ha gyermekbetegségektől nem is mentes. Kb. 1 év, és a leghasználhatóbb rendszer lesz. Jelenleg az elterjedtsége a legnagyobb hátránya, sok más tekintetben már most ő a nyerő. Köv. telóm még nem ilyen lesz (android), bár a WP-t nagyon szeretném már.
-
Kanczy
veterán
Praktikus, és letisztult, pont ezt várom a WP8-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest