- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
A kép aláírása NOKIAINNOVATION. Akkor ezek szerint ez nem is MS ötlet, hanem Nokia fejlesztés? Kezd beindulni az együttműködés?
-
RaveForce
veterán
hm.. efölött átsiklottam amikor probálgattam a rendszert, bár sztem én maradok a konstans fekete alapon ezüst álca logonál
-
Misály
addikt
Ha tippelni kellene szerintetek mikorra erne a 920 ide a T-hez?
Crey: ne szivass
nov 22-vel jar le a szerzodesem
-
Ahogy woland írta, úgy tűnik hogy az SDK engedi, hogy 3rd party appok belenyúljanak a lockscreenbe. Gondolj bele, a met.hu csinál appot, és ha riasztást kap pushon keresztül a készülék, megváltoztatja a lockscreent (akár a helyzeted alapján, hogy a veszély jelzéses régióban vagy-e vagy nem), és kikerül egy bazi nagy kép várható jégesőről (csak egy ötlet) - vagy épp viharriasztást küld.
Misály: December közepe, karácsony előttre tippelnék.
-
Gusztáv
addikt
Persze, csak mondjuk az a magyar emberek viszonylag kis százalékát érdekli. Ez olyan mint a Win 8-ban a hírek alkalmazás, ahol max Angol, Német esetleg Francia tartalom van pillanatnyilag. De pl most hallottam a Petőfin az M1 híradó reklámját, csináltak app-ot és legnagyobb megdöbbenésemre iOS/Android mellett lesz WP-re is
.
-
Szupcsi
-
Ádám16
addikt
Szerintem az óra nagyon rossz helyre került, ráadásul nem is olyan szép, mint volt. Ezen kívül nagyon jól ki van találva a dolog.
-
ramrit
tag
Na ez az ami kell nekem, letisztult, minimalista style. Ha lesz 4-4,3" körüli wp8 normális fotómasinával,megfizethetö áron, már dobom is el a droidot. :-)
-
Kashim
őstag
Váú, ez bitang jónak tűnik, ha nem kamu képekről van szó. (felröppentek ilyen pletykák is)
Ha minden igaz, ma úgyis kiderül a bemutatón. -
Gusztáv
addikt
Elég pofásra sikeredett az új lockscreen. Bár nekem a régivel sem volt bajom, de pl a bing random képeit kifejezetten szeretem. Az eseményhez kötött frissítés meg gondolom Magyarországon nem sokat fog érni (ha nem vagy baseball, NFL vagy NBA rajongó
).
-
BDave
őstag
Hát, az biztos, hogy egyedinek mondható a rendszer.
-
Uchimata
tag
Igen, nagyon szurkolok a WP platformnak, a legjobb mobiltelefonos koncepció, még ha gyermekbetegségektől nem is mentes. Kb. 1 év, és a leghasználhatóbb rendszer lesz. Jelenleg az elterjedtsége a legnagyobb hátránya, sok más tekintetben már most ő a nyerő. Köv. telóm még nem ilyen lesz (android), bár a WP-t nagyon szeretném már.
-
Kanczy
veterán
Praktikus, és letisztult, pont ezt várom a WP8-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztalos klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest