Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz Kex613826 #54 üzenetére
Sonyt ismerve és ez tapasztalat sajnos:
Egy fő verziót frissítenek,ha az M2 4.3-al jött és már kapott 4.4-et akkor felejtsd el a Lollipopot.Itt érdeklődj a kérdéseddel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Kex613826
tag
He ez megkapná az 5.0-át akkor az M2-m is meg kell, hogy kapja, hacsak a Sony nem bírálja el a dolgot
Be positive, nothing is perfect!
-
FATtila78
tag
Nagyon szeretem a Sony-t, egy bajom van velük, hogy túl keskeny az alsó és felső káva, így autoversenyes játékok közben folyton belelóg az ujjam a kijelzőbe.
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
ctvagyok
őstag
Ez a rücskös műanyag nagyon nem tetszik. Elsőre majdnem azt mondtam, hogy inkább a samu fényes vacakja. Najo, fogásra biztos jobb, de amúgy ez is ronda nagyon. Jó, lehet, hogy a fehér szín is közrejátszik.
Felül vékony a keret, de oldalt nem tűnik annak. De amúgy jól néz ki szemből, mint valami kínai telefon[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
SONY 1GB RAM-mal? Akkor inkább sajtreszelővel onanizálás
-
Silenzio
addikt
Az Antutuban az E3 a képen szereplő dupláját hozta. Új az Antutu, vagy lemaradtam valamiről?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
GeryFlash
veterán
Nem azért, de az E3-ban lévő s400 szétveri ezt a gané mtk-t... Az E3 se volt egy jó készülék a szoftveres bugoknak köszönhetően, de ott a hardver/ár arány rendben volt, ez viszont vicc, s410 lenne a minimum, ha már olyan rohadt nagy szükség volt arra, hogy 5" batár legyen ez is.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Csarli85
aktív tag
Azthittem hétvégén nem szoktatok dolgozni.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
dokee78
félisten
Mtk ne már.
Ez a soc arra a sorsra jut,mint régen az MSM7227 és adreno200
Bár nekem mindegy,én végeztem a Sonyval.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Ez a hw gyenge lesz már az alsó kategóriába mondjuk még beférhet vele.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
joey04
titán
full alsós hw, vélhetően erős középkategóriás áron.
-
Enci1983
senior tag
Utóbbi időben a power gomb mind ilyen a Sony mobilokon és érdekes hogy nem akadt be eddig senkinek sehova..... Kákán is a csomót ugye. Mintha a többi gyártó belépő szintű megoldása olyan remek lenne. Hagyjuk már az epéskedést, röhej amit egyesek itt művelnek egy-egy hírnél.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
kakuk.tamas
addikt
A második képnél a kijelző kávájára azt hittem, hogy az a telefon oldala.
Mondom, tyű, de szép vékony. Erre...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Emtra
tag
úgy látszik a minnél nagyobb kijelző az alsó kategoriát is megfertőzte lassan lehet újra dívatba jön a rapper naci és nem kell azon parázni hogy nem nagyon huppan a zsebbe a féltégla...
-
Atesz 666
aktív tag
-Szerintem sokkal szarabbul néz ki,ilyen kókány külsővel tuti nem válalnám be,hogy elő vegyem bárhol is.
-Ez legalább az ellentéte a Sony-tól már meg szokott klasszikus és gyönyörű design-tól.
-Remélem a felső kategóriába ezt az ocsmány kinézetű formát és design-t-nem viszik át,mert akkor valószínűleg a Z3-vagy Z4-es lesz az utolsó Sony telefonom.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
aelod
veterán
Elég órmótlan és bumfordi az a gomb az oldalán. Tuti beleakad majd mindenbe...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
mrlujoak
veterán
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
babkukta
senior tag
Ezen a készüléken egy olyan dolog van, amiről lehetne következtetni egy Sony telefonra. Se felirat, se hasonló vonások az eddigi palettával. Egyedül az oldalsó power gomb, ami a Sonyra hajaz. Vhogy nem illik ez a telefon a képbe Remélem nem akar ilyen ócska alcatel formatervet használni
Üdvözlettel, Tibi
-
roli543
őstag
Öt colos kijelző? Azt hiszem a Sonynál már nem fogunk látni ennél kisebbet....
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
mrlujoak
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
1. Mi ez a kerek forma??? A Sony is tucattelefon kinézetű mobilokat fog gyártani???
2. Mediatek soc az E3 utódjába? Ez inkább lesz az Xperia C utódja, az E3 utódjába Snapdragon 410 kell!Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mrlujoak
veterán
Igen...
Mindig van olcsóbb modell. Sőt, a vérbeli kínaiak ezt a hardvert olcsóbban adják. Nyomkodtam én is a Tesco-ban az okostelefont, és a tábla testvérét is.
Kb ugyan azt az érthetetlenséget vélem felfedezni, mint anno a BMW 1 és a Mercedes A Klasse esetében.
Ami egy neves gyártó alsós modellje - mert az - az árban egy másik gyártó közép modellje is lehet.Mivel a hírek (hardvert és árat illetően) még csak kiszivárgott pletykaszinten vannak, érdemes az E3-mal egy árban kezelni. Az is most 49-50E környékén mozog.
(#20) alex devil: Gerinces...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
aelod
veterán
-
-Faceless-
őstag
Kötve hiszem, hogy ez utód lesz, max kínai belpiacos modell. A több kép is van, azokon látszik, hogy Mali-400 van benne, ami több mint biztosan egy 6582.
-
mrlujoak
veterán
Az E1-et az akkori olcsó modellekkel hasonlítsd!
Az E3 az a modell, amit a Sony már úgy adott, hogy ez a belépő szint a Sony-nál.Idén év elején még volt 512-es modellje, 2014 második felében, és 2015-től már nem.
Jah - mint már írták - Xperia C-vel belekóstolt az MTK-ba a Sony is.
"Megnéztem az E3-at is és drága volt a konkurensekéhez képest amik nem mellesleg jobbak voltak nála."
Írtam bárhol is, hogy ez a legjobb vétel?!
Nem.Akkoriban az E1 és az E3 is magkapta, hogy drága.
Természetesen vegyetek olcsó kínait, ha igazán olcsó kell. Mert van.[ Szerkesztve ]
-
Thaaleum
aktív tag
Gyengusz lesz ez ennyiért.
@(#10)aelod: volt már ilyen: Xperia C
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
aelod
veterán
A Sony - mint azt már nem egyszer nyilatkozta - nem megy le az igazán alsó kategóriába.
Az E1-ben lévő Snapdragon 200 és 512Mb RAM akkor mi?
Megnéztem az E3-at is és drága volt a konkurensekéhez képest amik nem mellesleg jobbak voltak nála.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Sony MT SoC-vel?
-
mrlujoak
veterán
...a mellé társult kb 6 fő alkotó meg nem éppen...
Mert az 5" qHD-val, 1 GB RAM-mal, 5 mpx AF, Flash leddel azért nem a 30E forintos kategória...
De mint írtam, tessék megnézni az E3 nyitóárát.
-
mrlujoak
veterán
A Sony - mint azt már nem egyszer nyilatkozta - nem megy le az igazán alsó kategóriába.
Ez a modell sem az. Kijelző mérete, felbontása, kamera, flash led mind-mind nem az a kategória.E3 szintén és árán kell párhuzamot vonni. Olvass utána, mennyin nyitott az E3 (de még az E1 is)
-
alex devil
senior tag
Szvsz ennek a telefonnak is csak a
márkabuzikmárka kedvelői fognak tapsikolni, hogy grat. Sony, stb,...A vékony kávához nem tudom mit szólnak majd, pedig előbb-utóbb az lesz. Átállnak a "sötét" oldalra mint az almások a nagy kijelzővel? Vagy rájönnek, hogy nem alsó madárfogással kell fogni egy telefont és akkor nem takarja ki a kijelzőt?
[ Szerkesztve ]
S23
-
tonerz
aktív tag
A nettó 50ezres ár és az mt6582 párosításból kiindulva, szvsz kevés lesz az üdvösséghez.
-
veterán
Azért ez nagyon aldókategória,de az árazása nem ezt mutatja.
duree54
-
mtcob
senior tag
Remélem hogy a vékony kávás közép/alsó kategóriás Sony készülékek egyet jelentenek a mégvékonyabb, felsőkategóriásokkal!
-
Legendd
senior tag
Nem is árt, mivel elég sok kritikát kap emiatt a Sony. Bár szerintem szép a Z-féle dizájn, meg egyszerűen nem lehet két évente más kinézetű telefont csinálni, és ez minden gyártó védelmére kell, hogy szolgáljon. Legyen keskeny a káva, legyen ez egész kijelző a telefon, mint ami az új filmekben látható
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Luser2000
addikt
Végre változni látszik a formavilág.
Úgy látom, hogy szemből az élek kerekednek.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest