- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Lehet már kapni valahol ezt a Gigabyte AM3 lapot? A tesztekben egyre gyakrabban tűnik föl.
-
donnano
csendes tag
Az eSATA nem a hátlapon szokott lenni? Vagy ki lehet vezetni a házon kívül?
-
Gerisz
addikt
válasz
Adrian Mole #59 üzenetére
Én nem kérdezek! Értetlenkedek!
-
Tomcat
őstag
Nos, azt hiszem megtaláltam a következő alaplapomat. Már csak a gépemben lévő kb. 6db szellőztető ventilátor vezérlését kell valahogy megoldanom, mert ahogy elnézem ezen csak 3db csatlakozó van a CPU ventilátor csatlakozóján kívül. Ezek eddig részben az alaplapi csatlakozókra voltak kötve és az uGuru vezérelte őket.
-
Daemon09
őstag
Jól néz ki, olyan hideg hatása van ettől a kék fehértől.
Ilyenem sem lesz, az biztos.
-
Metalfan
senior tag
De bekékült ez a deszka, csak kék festékes rendeléseket adtak le egy hétig, vagy mi történt?
Szép, sokat tud és marketingesek is dolgoztak bőven ezen a lapon. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy a heat-pipe hűtés mennyire fogja vissza majd a tuningot, pl heat-pipe vs vizesblokk teszt, vagy vmi hasonló
-
Gerisz
addikt
válasz
Adrian Mole #40 üzenetére
Meeer PWM-es! Egyéb kérdés?
-
leviske
veterán
Most az alaplapgyártóknak arra volt szüksége, hogy az AMD hivatalosan támogassa a DDR3-at, vagy arra, hogy lehessen tuningolni? Csak mert a Phenom II-k közeledtével látok csak megjelenni olyan lapokat, amik hasonlítanak designban a kortárs Intel művekre...
(#43)csatahajós: " végre egy szép Giga lap és még jól is néz ki" hmm, ezt vajon hogy csinálják?
-
Oliverda
titán
válasz
whitehand #42 üzenetére
Corsair Dominator GT 2000MHz CL7 Launches this Month
2000/CL7@1.65V, mennyit mehet 2.0V mellett?
-
WonderCSabo
félisten
Gyönyörű ez a lap!
De ilyenem se lesz.
-
csatahajós
senior tag
"jééé... sikerült a gigának úgy lapot terveznie, h nem használta fel hozzá az összes filctollat a 24-es készletből"
LOL
EGyébként maximálisan egyetértek, végre egy szép Giga lap és még jól is néz ki, mondjuk rakhattak volna rá még két PCI-E-16X-t a sima PCI-k helyett...
A cikkben 8 SATA-t írnak de én 10-et látok hátul... az is tetszetős
-
Adrian Mole
senior tag
A CPU_FAN és a SYS_FAN miért 4 pólusú? Mi ennek az értelme? Van egy hibajelző külön?
-
Gerisz
addikt
Hát ez a lap dönörű!
(Vajon mennyibe fog fájni?)
Nekem nagyon tetszik ez az új design!
Akkor már nem cserélem le a GA-MA790GP-UD4H-ra
(Tesónak is azért vettem a P45-UD3R-as lapot) -
Oliverda
titán
válasz
TomBoy1986 #35 üzenetére
Nem biztos. Majd kiderül. Nyilván lesz jópár olyan teszt ahol majd összemérik ugyanazon az órajelen a procikat DDR2-1066 és DDR3-1333 mellett is.
-
Oliverda
titán
TomBoy: 10 lesz az a 9
"The PWM controller is a chip that supports 6 phases at max so there's no way this thing has 8 real CPU phases. Thus, it is actually 4 phases with parallel inductors per phase, it doesn't seem there would be doubled FETs per phase as I think the PWM area is too small."
Ugyanaz a szitu mint az ASUS lapok esetében.
-
Oliverda
titán
válasz
TomBoy1986 #32 üzenetére
Lehet hogy teljesen véletlenül még belekerült 1-2-3 szorzó az IMC-be (8x, 9.33x esetleg 10x). S939 esetében már volt hasonlóra példa (nem hivatalos DDR-500 támogatás).
“Spider platform will be replaced with Dragon, introducing AM3 and DDR3-1333 support. Of course, you can expect that DDR3-1333 is only “on paper” support, since we have received information about DDR3-1600 and even DDR3-1866 working on prototype motherboards from a very-well known AMD partner."
-
TomBoy1986
veterán
Ez egy elég kemény kis lap lesz, s végre esztétikusabb, mint az eddigiek.
Ha jól számoltam, akkor nem spóroltak a fázisokkal, s egyből rávágtak 9db-ot
Egyébként hogyan fogja meghajtani a most debütáló CPU ezeket a RAM-okat
Tudtommal csak 1333-ig tudják alapvetően a Phenom II-k kezelni a DDR3-at, vagy van újabb info? Esetleg a tuning miatt írták rá az 1666-ot?
-
[CS]Blade2
addikt
-
Oliverda
titán
"A termék energiagazdálkodási funkcióval (Easy Energy Saver) és AMD Overdrive támogatással is rendelkezik, sőt bekapcsológomb és Reset kapcsoló is található rajta."
A türkíz SATA-k fölé egy CirMOS CLEAR gomb is került. Hasznos dolog.
Majstor: A Phenom-II sem rossz annyira szvsz.
-
varga911
senior tag
Végre látszik hogy tud a Giga is szép lapot gyártani, abbahagyták a kifestőkönyvezést.
-
siriq
őstag
Nekem kifejezetten bejon ez a lap. DFI tol is ilyesmi kellene.
-
Oliverda
titán
"szóval játékra még marad mindíg inkább az intel."
Éppen a játékoknál hozta a legnagyobb előrelépést a Deneb az Agena-val szemben. Nyilván nem a vilgámegváltás volt a célkitűzés hanem egy jó ár/teljesítmény mutatóval rendelkező viszonlyag alacsony fogysztású CPU amivel szintén jó ár/teljesítmény arányú platformot lehet építeni. Arról pedig még nincs semmiféle konkrét infó vagy eredmény hogy a DDR3 esetenként mennyi pluszt fog hozni még ezen. Kíváncsi leszek egy 2000/CL7 tesztre.
Amúgy a K6-III+ sem váltotta meg a világot...sőt.
-
Majstor
senior tag
Szép GIGA deszka.
-
Pepe78
őstag
Tetszik nekem a hűtőbordák színe......
Ez Fontos!!! -
Gyuri27
félisten
Játékokat nézve az i7 sem váltotta meg a világot. Alig gyorsabb mint a q9xxx. Az i5 meg lehet, hogy lassabb is lesz.
Elmondanám mi a lényeg, de mivel csak fikázni tudsz gyere rá magad.
Vegyél i7-t és gyere vissza nagyobb arccal.robyeger: nem hátrány az ha van rajt. Örülök, hogy nem nekem egyedül van ilyen izlés ficamom.
[CS]Blade2: miért? Ez nem az i7 span. Azért 2x2 giga ram 800-s 10k, 2x2 giga 1066 meg 17. Ezzel a drr3 még nem tud versenyezni. Illetve ha a proci tudja kezelni miért ne használhatnám ki ha akarom? Megint csak ez nem az i7.
-
v.tom
őstag
Ez a lap igen el van találva. Nem kell millió pce-e 16, hogy ha valaki csak két karit használ, akkor se férjen el. Felesleges, 2x 4870x2 mellé egyébként sem lehet többet benyomni.
-
Adrian Mole
senior tag
Infók alapján teccik.
Kérek egyet névnapomra! Addig már proci is lesz bele, jóféle.
-
Devid_81
félisten
Szépen bekékültek ezek a lapok
-
Muton
addikt
jééé... sikerült a gigának úgy lapot terveznie, h nem használta fel hozzá az összes filctollat a 24-es készletből
ez a lap szép
-
csongi
veterán
Szép lap. Csak lesz még kb fél vagy egy év mire az AM3 megfizethető lesz szvsz. Az AM2+ lapba meg belemegy Phenom II is
A ddr2 olcsóbb és egy kis tuningal 1200Mhz-es ram órajellel kihúzható mig a DDR3 ramok ára normalizálódik.
A flopy csati helyett lehetne inkább egy ide csatival több.
-
válasz
Sweet Lou 6 #5 üzenetére
Hát nem tudom... Ez a phenom II sem váltja, váltotta meg a világot, legalábbis teljesítmény szempontjából biztos nem... szóval játékra még marad mindíg inkább az intel.
-
csongi
veterán
Szép lap. Csak lesz még kb fél vagy egy év mire az AM3 megfizethető lesz szvsz. Az AM2+ lapba meg belemegy Phenom II is
A ddr2 olcsóbb és egy kis tuningal 1200Mhz-es ram órajellel kihúzható mig a DDR3 ramok ára normalizálódik.
-
Produkció
senior tag
ha barátibb áron lesz a konfig mint az I7 akkor visszatérek 1év kihagyás után az AMD-hez
...pedig sokáig gondolkoztam még Q9550en
-
Sweet Lou 6
addikt
Tényleg, ezt eddig észre se vettem...
Így már eléggé tuningos gamer konfig lesz a az am3:
-hd4000 széria (kitudja, márciustól lehet a javított, 40 nm-es gpukkal)=jó tuningpotenciál
-phenom2 (ha jól tudom, a 945-ös 95W TDP-s lesz, szóval valószínű várható magasabb órajelű phenom2)=jó tuningpotenciál
-ddr3 ram, feszemeléssel=jó tuningpotenciál
Nyáron lehet befektetek egy ilyenbe, bár kiváncsi vok a core i5-re
Szerk.: most veszem észre, tag lettem
-
Sweet Lou 6
addikt
Köszönöm a hírt, Thrawn
-
Oliverda
titán
Már ha szeretni fogja az alaplapod és a procid a RAMot. A DDR2-1200 már elég ingoványos talaj.
Nagyítsd ki a felső képet és nézd meg hogy mi van a foglalat bal alsó sarka alá írva (a HT 3.0 alá).
Kíváncsi vagyok hogy majd mekkora max. feszt lehet állítani a RAMoknak. Remélem 2.2V-ig el lehet majd menni.
Hasonlóra pedig nem kell majd számítani az biztos.
-
motoros2
csendes tag
Ötletes a sata portok helye...
de a bekapcsgombot kerestem egy darabig
-
gyiku
nagyúr
szep, de ez nekem ki fog maradni
am3 cpu belemegy a mostaniba is, max veszek ddr2-1200at, majdnem ugyanott leszek, mint ddr3-1333al
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Alza garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest