- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem konkrétan a virtuális bármilyen méretben működésképtelen, nagoyk a hüvelykujjaim.
Borote: vagyis a meglevőt bonyolítsuk túl. Mert az eredeti célt a HTC már élérte egy nagyon ingatag szerkezettel. Miközben pl. az E7-é stabil, a gombokhoz jó hozzáférést adó megoldás.
axioma: a kiugráshoz kell valami rugó,plusz megvezetés. Ha megnyomod kellemes érzés lesz.
-
zsirfecske
addikt
ez még nem forradalmi, majd az apple vagy a motorola megcsinálja a tutit
-
Akoneira
tag
Hát én nem tudom de az első egy az egyben T-mobile Sidekick, a második meg Motorola Flip Out...vagy???
-
Integra
titán
bb billentyűzettel állóban ha lehetne!!
-
axioma
veterán
A kicsusztathatonal a kiugro resz felet igy aztan semmi nem tamasztja ala. Egyreszt jo kis zug a kosznak is, masreszt meg a stabilitasaban tuti nem biznek. Igy, ahogy itt mutatjak, hogy 3 reteg van, amibol a kozepso emelkedik ki. Mi ertelme a harmadikat lehagyni? Ha egyben mozogna, inkabb elhinnem.
-
LEFTHORSE1
őstag
Szerintem az ötlet nagyon jó, előre látom a létjogosultságát, habár nekem ez kevés hogy ilyet vegyek. Az én ötletem ennél sokkal inovativab, olcsóbb, egyszerübb, strapabiróbb, szerintem simán megér 50000 eurót, de mivel én egy egyszerű paraszt vagyok erre semmi esélyen, inkább megosztom ingyen a koncepciós topikban, ne vigyem a sírba
-
gaben88
őstag
Hmm, nem nagyon értem, de képek alapján like!
-
Xaels
félisten
Mindkettőhöz hasonló van már a piacon egyedül annyi a különbség, hogy nem emelkedik ki a qwerty, hogy 1 síkban legyenek a gombok a kijelzővel. Mellesleg minél több mechanikai elem kerül bele annál több a meghibásodás esélye. Szvsz nem a legjobb ötlet.
-
zola8van8
tag
Jó ötlet, csak mennyire lehet tartós, hogy kiemelkedik a billentyűzet?! Majd kiderül, ha kihozzák az elsőt
-
maki12
senior tag
Ha kilyön egy win7-es készülék ilyen kvertivel veszek egyet
(csak ne az LG gyártsa)
-
robertel
senior tag
Nem tudom, meglátjuk.
Amúgy a quertyznek, szerintem olyan 3" körül van létjogosultsága, repsze lehet valakinek ez tetszik, de pl új xperia minit csak azzal vennék.
4"-os telefonoknál meg állítva is alig alig üt el az ember, fektetve meg szinte soha..
Ilyenekre felesleges quertyz, esetleg azoknak akik nagyon sokat visznek be szöveget.. -
flexxx2
őstag
Ebben aztán nem sok tervezést látok, csak rajzolgatott valaki az oviban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest