- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
Hieronymus #31 üzenetére
úgy vagyok vele, hogy ha egy film komolynak akarja mutatni magát, akkor a részletek is legyenek rendben...
de ha komolytalan az egész, akkor belefér már sokminden... pl most nézzük a breaking bad-et: ebben az irreális véletlenek és összefonódások vannak leginkább eltúlozva... mondjuk a készítő is érezhette, ezért direkt ránagyított 1-1re még jobban...
most az új nicholas cage filmet kezdtem, na erre fél perc után azt mondtam, hogy ezen nem kell agyalni
-
kenwood
veterán
válasz
Hieronymus #3 üzenetére
Errol van egy nagyon jo emlekem. 92-93 magassaga lehetett. Alig multam 10 eves. Informatikai oktatasra jartam. Xt-k es 286-osok voltak. Arra mar nem nagyon emlekszem, hogy potosan miket is tanultunk,egyedel a Logo writer nevu program remlik, amiben egy teknos rajzolt az elore megadott matematikai paramterek alapjan.
Ami viszont tisztan megvan, hogy a gp.exe inditasa utana feljott egy kepernyo,amin szamok,es mogotte szovegek voltak.
Az egyik a Hercules volt, ami baromi jol hangzik,de a legrosszabb valasztas volt az EGA es CGA monitorok melle.
Nem is tudom, mi jart a fejemben, talan valami olyasmire vagytam, hogy a verseny utan meg jon Svarci,es lekaszbolunk par szornyet ?UI: az oktatast (es meg sok minden mast, pl angol nyelv, taborok) egy alapitvany allta.
Tippeljetek, ki volt az alapitvany foszponzora ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest