- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
A kardhal c. filmben vmi brutkó titkosított kulcsot tör fel asszem 1 perc alatt a csávó, miközben egy csaj épp lecumizza, csak hogy ösztönözze minden idegszálát a feladatra. 😁
Jó barom forgatókönyv írók is vannak, kb. mint ha 12 éves surmó srácok vágya lett volna filmre víve.
Amúgy a pörgő számsorok meg animációk mellett ilyen filmeken még az is tré sztem, hogy minden billentyű leütés és felugró ablak a legkülönfélébb hanghatásokkal, csipogásokkal van megtűzdelve - á la Win95 a hőskorban... 😁 -
totron
addikt
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
Kedvencek még:
- tengeralattjáró tisztszereplői arcába vetített célzókeresztek és egyéb vizuális mütyürkék, amiket egyébként a képernyőkön látunk vagy ugyanilyen képzavar a CocaCola-Napon napszemüveg, a legrosszabb, hogy elég hosszú ideig nem tűnik fel az ilyen, hogy aztán amikor már de, akkor visszamenőlegesen hülyének érezd magad
- zárt rendszerű/digitális kijelzésű eszközök vizuális analóg zavarral való megküldése (megjöttek a földönkívüliek, zavarja valami az adást, vízbe esett a telefon).
Azé' rossz ez, mert nem működik. Ma már. Körbe vagyunk véve ezekkel ugyanis. Bár az a ventilátor app is el tudott érni sokak ájfonjára, szóval.(#4) kenwood, azt de utáltam. Érintőlegesen jött csak szembe, de sosem értettem, hogyan lehet kicszeszni így a gyerekkel, mert hát az a teki plusz egy réteg, egy fölösleges. Aki másként van huzalozva, az úgy is csak a mesefigurát látja benne, ami cselekménye csak lekövethetetlen vagy véletlenszerű lesz, ahogy egy rajzfilmet is néz a csemete. Aki meg érti, hogy miért szükséges 1-1 lépés, annak csak zavaró pluszréteg lesz a tényleges kód vagy nyomizhatóság fölött, ami visszaveti. Scriptkiddie-neveléshez mondjuk natív. Ma nem tudom mi van. Ma mivel vezetik be a kicsiket?
(#16) fatpingvin, bambano annyit emlegette, hogy letöltikéztem, hát az első jelenet majdnem le is zárta el sem kezdett kapcsolatunkat, nagyon tré volt, aztán szerencsére megjavult és a néző is megnyugodott, megértette hogy hogyan akarja azt a mit, amit ad. Volt átvehető hangulat és dinamika. Világot nem vált meg, de nézhető. Az igazi próbája ezeknek a régi, kétes színvonalú, ámde fix rajongótáborral bíró sorozatoknak, filmeknek, hogy mit mutatnak, hogyan szerepelnek egy mai kontextusban, felhozatalban, helyén kezelve persze a kor technikai megvalósíthatóságát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest