Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
janeszgol
félisten
válasz
üzenetére
Kiváló kérdés, de ehhez már szociálisan érzékenynek kell lenni, hogy megértsük.
1, évente jár 1-2, azaz pár % visszatérítés.
2, vannak, akik arra használják, hogy bizonyos időben többet költenek, és majd a következő fizuból visszateszik. Itt jellemzően nem nagy összegről van szó, ahogy a cikkben is említve van 18 ezer forint.
De más ok is lehet.Anyám az első kategóriában van. Elsőre nekem is érthetetlen volt, miért van neki, de évente kap visszatérítést (18-23 ezer ft között), és azt a pénzt úgyis elköltené a sima bankkártyájával is, szóval miért ne alapon hitelkártyával és havonta teljes visszatérítéssel nyomul.
-
janeszgol
félisten
Látom a többség még ott tart, hogy meghallja a hitel szót, akkor rögtön károg, meg elviszi a bank a házat, meg a lenézés stb. Látszik nem értitek.
Annak az a lényege, hogy részletben lehet visszafizetni. Ha meg egy összegben visszateszed X nap múlva, akkor nincs rá kamat. -
tupacamaru
veterán
Az emberek átlagosan több mint 61 ezer forintotot költ idén karácsonyi ajándékokra
Ez csak nekem értelmetlen? Nem költenek-nek kellene lennie? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Félreértés ne essék, szerintem is nevetséges/szomorú HITELBŐL venni AJÁNDÉKOT, de amíg nincs másik, kivitelezhetően felépített opció/vízió, kicsit erősnek, levegőbe kapkodásnak érzem ezt a fizetésre és pénzre sincs szükség dolgot. Hacsak nem a kőkorszaki anarchia a cél.
-
Nehéz ügy ez. A kapitalizmus alapja az adósság, az amerikai gazdaság többek között azért is működik, mert az emberek költenek ezerrel. Persze lehet azt mondani, hogy ne vásároljanak ennyit, de ugye az kevesebb fogyasztás, tehát kevesebb termelés, nagyobb munkanélküliség, alacsonyabb bérek. Te amúgy mennyit áldoznál fel a fizetésedből azért, hogy fenntarthatóbb legyen a világ?
-
törölt tag
Hitelből ajándékot, gratulálok. Betiltanám az ilyen jellegű hiteleket, csak feleslegesen adósítják el az országot. Semmi szükség rá.
Aztán ki ne legyek tiltva innen is mert leírtam ezt.
-
Slack
tag
„Az elvégzett kutatásunk alapján látható, hogy 2021-ben a lakosság 39,4 százaléka tervezi hitelből finanszírozni a karácsonyi bevásárlásait, átlagosan 18 ezer forintos értékű hitelkeret felhasználásával."
Ez azért erősen WTF kategória. A lakosság közel 40% -nak nincs 18 ezer Ft megtakarítása?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest