Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirdzsy
csendes tag
Nekem tetszik a készülék,és viszonylag nem is drága.Sztem lasz ez 40K-is.Azt nem értem,hogy a sony mért nem rak a telokba 3.5jacket????
-
zsolo96
csendes tag
Azért azt nem mondhatjuk, hogy keveset tud. Ez a típus az E sorozat és az XM fúziója. A kamerája a gyengéje (legalább is így látatlanban), a formája meg ízlés dolga, de, hogy okostelefonnak mondható az biztos! És azt se felejtsük, hogy lapos, kicsi és könnyű!
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
teszt lesz valamikor?
-
AMD Power
titán
Ez valami botrányosan csúnya szerintem.
-
Mamuska
őstag
Több mint 2 évvel ezelőtt, az akkor új freescale proci a 6290-ben debütált, pedig az is csak egy középkategóriás telefon.
Nem túl szép, de legalább csúnya
Azt is tedd hozzá, hogy bizony az anyaghasználat is gagyi lesz az biztos. Megszívtam én már több xpressmusic telóval, az egész készülékház recseg nyikorog szedi az ujjlenyomatot. Sok kínai telefon már ebben is lenyomja a nokedlit. Csakis e széria, ha nokia. -
Ricardo
titán
[OFF]"A másik, ezmiez a fix fókusz ízé? Ez ilyen Best of SE Walkman kiadás?"
Lehet, bár az SE most kezd leszokni róla.
Végén kihozzukk hogy a Nokia az SE után kullog némi késéssel [/OFF]Nem túl szép, de legalább csúnya (bár ilyet többször megfogadtam hogy csak azután állítok, miután élőben is láttam). Miért ebben van ekkora proci azt én sem értem.
-
zdanee
őstag
Nagyon randa, az uj proci jo dolog, de a 369MHz is eleg volt eddig. Viszont jol latom, hogy uj Feature Pack van rajta? V ez 9.4 Non-Touch?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
64b0r
aktív tag
Hmmm.... Kábé egy e51 újraöltöztetve. Ráadásul a ruhája sem sikerült túl szépre szerintem. De lehet, hogy egy lánynak jobban bejön.
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
-
madarasz92
őstag
Hát tényleg nem szép!
-
plus44
veterán
Nem is szép, meg az anyaghasználat...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
(An)Dante
őstag
Nem fizet érte többet. :-) A Nokia ezentúl ezt fogja használni, így a tömeges rendelés miatt alacsonyabb áron jut hozzá. A 369-es sorozat kifut, vagyis már csak régebbi fejlesztésben látjátjuk. A 600-as proci jobban skálázható és kevesebbet is fogyaszt.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
lindermen
senior tag
Nos, a külső szubjektív, a tudás viszont meggyőző. Egyébként egy magyar online boltban már láttam 60k-ért, persze nem magyar garival. És sztem 1-2 hónap és tuti olcsóbb lesz Mondjuk én is majd az e52 v e55re pályázom, de csak a fém borítás miatt! Azért kíváncsi leszek azok mennyibe kerülnek. Ilyen tudással azért ne mondjuk már h drága! Jó a kamera az gyengéje, de azért na!
-
Kickass
őstag
válasz (An)Dante #15 üzenetére
soha nem gondoltam volna hogy ezt mondom de az izmos processzor jelen esetben teljesen indokolatlan ezt a cuccot egy 369-es (vagy hanyas) gyengébb is simán elvinné röci nélkül, ergó megint vmi felesleges dologért fizet többet a júzer
2,2"-on a netezés is nagy öröm lehet
nincs AF, ott a remek szélessáv na de egy XpressMusic modellnél ennek kell lenni a legfőbb vonzerőnek? szerintem nem...ezért a 255eurós árért mondjuk kap az ember egy N78 sőt még egy N79-et is (még ha azok nem is tudnak 10,2 megabites HSDPA-t)
-
pampika
őstag
Eléggé csúnyácska.
Meg minek akkora hely a gombsor és a kijelző közé? Annyival is lehetne nagyobb a kijelző -
-Maci-
addikt
Szerintem azért a mobiltelefon felhasználóknak csak nagyon vékony rétege ássa bele magát a témába annyira mint mi (mármint mi, fórumozók). Szóval szerintem simán lehet arra építeni, hogy kap egy új külsőt, egy vakut meg +1 megapixelt és kész a full új típus. Valójában pedig érdemes lenne egyszer végiggondolni, hogy pl Nokiából hány féle telefon van VALÓJÁBAN. 4? 5? :-) Szerintem. Szóval ez a házcserés dolog simán bejöhet nekik. Meg is értem őket, bár mint felhasználó nem helyeslem.
Ennél szerintem nagyobb hülyeség ez az esztelen időhúzás. (E52, E55) Nyilván jó nekik és nem véletlenül nem én vagyok a Nokia marketing igazgatója, de mint korábban megfogalmaztam, ezek a készülékek mire kijönnek, már játéktelefonok lesznek a konkurencia felhozatalához képest.... Én sem gondolkoznék egy percig sem, ha az Úr meg nem teremti a hulladék Windows-ot. Na nem akarok én senkit megbántani, de nekem WM-es cucc biztos nem kell (volt már sajnos).
Ja és hogy ne legyek totál offtopic: Marha ronda ez az 5630 Meg túl műanyag...Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
hans87
tag
Az ára tényleg nem tárca simogató.
Kíváncsi lennék, a Nokia milyen ötlettől vezérelve pakolt ebbe ilyen erős proccot?
Ha a picit komolyabb E75 elszaladgál a régivel, ez mitől igényel többet?
(Ráadásul az N97 is asszem 440MHz-re korlátozva dolgozik.)A másik, ezmiez a fix fókusz ízé? Ez ilyen Best of SE Walkman kiadás? Vagy nem akartak házon belül belerúgni az N78-ba?
[ Szerkesztve ]
Nokia 5530
-
hemaka
nagyúr
Az a hátlap, azok a gombok, az az ááár.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
vottokar
senior tag
Ez olyan csúnyácska, hogy már szép. Viszont az ára a tudásához képest, egy kicsit sok nekem. (Bár tudom,. hogyha nekem sok, még nem jelent semmit. )
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
<NewL>
addikt
a szép nem ilyen ,olcsónak sem mondanám
viszont a proci jól hangzik.
még most sem értem ,hogy az E75 miért nem ezt a procit kapta neki jobban állnaThere's an app for that
-
Kickass
őstag
csak nekem tűnt fel h ez rohadt drága?? (pláne a szolgáltatásaihoz képest)
-
xabolcs
őstag
860mAh akksival 600MHz-es zenetelefon? hogy fog ez naphosszat zenelni?
hmmm, nem egy szokvanyos design, de ha megdobnanak vele, nem dobnam vissza.
[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
runner 125
nagyúr
Úf, hát kicsit hosszúkásra sikeredett.
..egyébként szvsz a piros csík körbe jó ötlet, csak kicsit más dizájnnal."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
RaveForce
veterán
ocsmány egy jószág ez
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Enjoy
addikt
Ez de csúnya
► més que un club ◄
-
Vtwo
senior tag
Nem rossz,de nem kéne a fixfókuszos 3.2mp-es ökörséget eltanúlni az SE-tól.
Mert ez a zene vagy Af neki se jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parfüm topik
- PlayStation 5
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Witcher topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest