- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Szerintem azért a mobiltelefon felhasználóknak csak nagyon vékony rétege ássa bele magát a témába annyira mint mi (mármint mi, fórumozók). Szóval szerintem simán lehet arra építeni, hogy kap egy új külsőt, egy vakut meg +1 megapixelt és kész a full új típus. Valójában pedig érdemes lenne egyszer végiggondolni, hogy pl Nokiából hány féle telefon van VALÓJÁBAN. 4? 5? :-) Szerintem. Szóval ez a házcserés dolog simán bejöhet nekik. Meg is értem őket, bár mint felhasználó nem helyeslem.
Ennél szerintem nagyobb hülyeség ez az esztelen időhúzás. (E52, E55) Nyilván jó nekik és nem véletlenül nem én vagyok a Nokia marketing igazgatója, de mint korábban megfogalmaztam, ezek a készülékek mire kijönnek, már játéktelefonok lesznek a konkurencia felhozatalához képest.... Én sem gondolkoznék egy percig sem, ha az Úr meg nem teremti a hulladék Windows-ot. Na nem akarok én senkit megbántani, de nekem WM-es cucc biztos nem kell (volt már sajnos).
Ja és hogy ne legyek totál offtopic: Marha ronda ez az 5630Meg túl műanyag...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest