Kapható a Series 60 alapú Nokia 5630

A finn gyártó az év elején mutatta be XpressMusic sorozatának legújabb okostelefon tagját, mely ugyan érintőkijelzővel nem kecsegtet, de rendkívül kompakt méretével és egészen erős specifikációjával mégis felhívta magára a figyelmet. A 600 MHz-es ARM 11 processzorral szerelt készülék az árkategóriájában szokatlan módon WLAN vevőt, valamint 10,2 megabites letöltést kínáló HSDPA és 2 megabites feltöltéssel kecsegtető HUSPA átviteli képességet is kapott.

Hirdetés

A Nokia 5630 XpressMusic emellett 2,2 hüvelykes, 240x320 képpontos kijelzőt, LED villanós, 3,2 megapixeles fixfókuszos kamerát, sztereó Bluetooth modult, RDS FM rádiót, 4 GB kapacitású microSDHC kártyát és akár 24 óra zenelejátszásra vagy 6,7 óra beszélgetésre is képes 860 mAh kapacitású akkumulátort is kapott. A 112x46x12 milliméteres és 83 grammos készülék a Nokia online boltjában 255 eurós végfelhasználói áron vált elérhetővé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Húszperces videón a legolcsóbb érintőkijelzős Nokia

    Átdolgozott görgetőrutinnal, QWERTY és alfanumerikus gombsor közötti automatikus váltással, teljes Facebook integrációval és fémes előlappal kecsegtet a finn gyártó legolcsóbb érintőkijelzős modellje.

  • Telexy Network Commander Series 60-ra

    A Network Commander könyvtárak hálózati megosztását, hálózati lejátszást, fájlszinkronizálást és VPN támogatást kínál Series 60 készülékek számára.

Előzmények

Hirdetés