- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
az gáz, ha visszajön a revolveom megnézem, 10 max 15 sec kikapcsolt módban, broadwell u i5, valami 120-as ssd-vel
nem rossz ez a gép, de nem sokkal drágábban itthon is van ilyesmi, és hát ezek szeretnek meghibásodni
szerk: ha már 2560/70, lehet lesz pár eladóm,garantáltan a legjobb áron ( :
ezeknél viszont egy gond van,és bizony illik megemlíteni
az a nyomi, tn hd panel,amit bizony legvacakabb csájna'ips is körberöhög
másik az üzemidő, ha sok kell min. 6 cellás akku, 9-essel már egész korrekt, de az a tömegen is megérződik, már a 6-osis -
-
-
-
-
blueMerle
veterán
Igazad van az nagyon sok. Az én Acer tab 8 W1-810 tabletem amit kirándulásokra viszek magammal "vészezköznek" ha valamit nagyon meg kellene oldani távolról rendesen leállítva a power gomb megnyomásától számítva 30 másodperc után már rendesen használható, pedig nagyon nem egy kategória ezzel a cuccal. Itt valami gebasz van.
-
bloggiold
tag
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
Van stylus pen támogatás, de nem próbáltam (nem látom sok értelmét) így nem is írtam róla.
-
-
simonzé
addikt
-
Igen a táblagép méret 10" fölött, már kényelmetlen. Ha nagyobb, akkor 13"-os subnotebook méretben érdemes gondolkodni.
Nekem van egy hasonló 10,1" méretű táblagépem.
Némileg olcsóbb volt ennél. Két hónap ajándék mobilnettel és a billentyűzet részével valamint helyben érvényesíthető garanciával volt 199 euró. Ráadásul hátul fém, ami nagy hőleadó felületet ad a processzor hűtéséhez. Kevésbé kell számolni a belassulással.A hardver útközben tartalom fogyasztásra tökéletes. Email és más kapcsolattartás nem gond. A 4K-s felvételeket, FullHD felbontásban gond nélkül játssza le.
Komolyabb feladatokra nem ezt a gépet kell használni. Ennyi.Azt gondolom, a cikkből kimaradt stylus pen támogatás. Az enyémben van és ezek a gépek egy kaptafára készülnek.
-
ronson
őstag
5GHz ac nélkül 2017-ben? Kuka.
-
Kasya
nagyúr
Alternativa itthon az Asus Transformers T100ha pl. Kicsit erosebb procival, Asus garanciaval.
-
nemlehet
őstag
Ha a gomb megnyomásától számítva 43 mp az egész jó. Nekem az i7-es SSD-s ROG gépem se sokkal gyorsabban kapcsol be, ha rendesen le van állítva (nem ezzel a hybrid boot dologgal).
Szimpi ez a kis cucc, de jó lenne belesni a borítás alá. Lehet az egész throttling gondot meglehetne oldani egy kis hővezető pad-al vagy fémdarabbal.
-
Ne akard minden áron körbePhotoshopozni / paint ? / a fotókat, mert így lesz egy fél tenyér nélküli ember...
" A bekapcsoló gomb megnyomása után 43 másodperc elteltével már tevékenykedhetünk is."
Az nekem valahogy kicsit sok... 64GB-os eMMC-vel azért jóval fürgébbnek kéne lennie?
Sebességteszt?
78-ért őszintén szólva ez sok.
-
SUPREME7
őstag
Nem rossz technika, bár tabletként talán túl nagy, nekem a hordozhatóság megáll 10"-nál,néha még az se igazán kényelmes ha olyan a helyzet.
A képeknél én nem erőltetném ezt a körbevágást, ha nincs fotósátrad, akkor inkább ne, mert ez így béna. A bemutatás is kicsit sablonos helyenként, meg most akkor ez így csak tablet, 2 az 1-ben gép akkor lenne ha megveszed külön a billentyűzetet, és abból ugye csak angol kiosztás van stb, ilyeneket is leírhatnál...
Meg ha már ennyire bivaly a hardver akkor nem túl érdekes a "Benchmark teszteket nem végeztem", annak semmi értelme ha szépen mondatokba szedve leírod a hardver specifikációt, nem sokakat érdekel, akit meg igen az megtalálja, annál inkább, hogy milyen eMMC van benne, mit tud sebességben, OTG-n elbír-e külső eszközöket ha már nincs rajta dedikált USB port stb.
Ez így felületes kicsit, és nem is biztos, hogy 80K-ért beneveznék erre billentyűzet és használható gari nélkül.
A billentyűzet rész további $40, amivel már alulról karcolja a 100K-t,annyiért már van márkás 2in1 gép jó garival, bár nyilván nem 4GB rammal, meg hasonló impozáns részletekkel, de nem biztos, hogy attól ez jobb.
-
kenand
veterán
"Az Intel Atom CPU a gyártói előírás szerint 90 Celsius fokot bír elviselni károsodás nélkül."
90 fok az nem a károsodás határa, hanem a Tjmax, azaz akkor fog throttlingolni, ha eléri. Tönkre azért nem megy, de a rendszer hirtelen belassul. Sajna ha a passzív hűtés nincs körültekintően kivitelezve, könnyen eléri terhelésre az atom CPU...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android játékok topikja
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest