Új hozzászólás Aktív témák
-
negatívumot kérdeztél csak elsőre, válaszoltam rá normálisan, hogy az is benne van minden fejlesztésben, de nem csak azt kell nézni, ennyi.
veled ellentétben, én a negatívumot és a pozitívumot is a mérlegre teszem (majd).Cyberpunk; igen, az apple csinált olyat, amit most minden gyártó irigyel.
a jelenlegi telefonomban is van ujjlenyomat-olvasó, használom is örömmel, de szívesebben látnám benne az 5s/6/6 plus érintéses megoldását.
van egy olyan érzésem, hogy ha az apple megcsinálja a joy valamilyen formáját, akkor az is jó kivitelezés lesz/lehet. -
nem, ha elsőre valaki nem csak és kizárólag a negatív oldalát nézi.
kiderül majd, hogy milyen előnyöket és esetleges hátrányokat hoz, és az alapján okkal lehet majd véleményezni - pozitív és negatív irányban is -, én legalábbis így fogok majd tenni.
az ujjlenyomat-olvasót is sokan szapulták, amikor kiszivárgott, hogy bevezetésre kerül - melyik gyártó is tette be először mobiltelefonba? -, és ahhoz képest rengetegen megszerették és használják, mint kényelmi szolgáltatást, illetve azóta más gyártói bevezette, illetve továbbiak is tervezik, nem véletlenül... -
én sem vagyok Iphonos - másként írnám -, a legfőbb ellenség telefonját birtoklom és használom épp, de azt azért érdekesnek tartom, ha valaki egy még nem megvalósult dologban már a hibalehetőséget feszegeti.
egyrészt nincs kivonva a forgalomból, másrészt tisztán látszik, hogy az apple nem úgy fogja megvalósítani, ahogy ez a korábbi telefonokban működött. -
mindennek van/lehet értelme, és ha az embereknek csak a töredéke értékeli, akkor pláne, nem egy vagy néhány ember negatív megítélésén múlnak az ilyen dolgok.
ami neked fontos és általad használt, azt sok más ember megkérdőjelezheti és igaz ez persze fordítva is, de ez így van rendjén.
sem külső, de még a belső hardverek/elemek/modulok meghibásodását sem lehet teljesen kivédeni, felesleges is csak ebből a szempontból vizsgálni, a használati élmény pedig kérdéses még, hiszen nem ismert a kivitelezés milyensége, illetve az arra épülő funkciók sem, de pont ezért is korai még a hibalehetőségek elemzésével kezdeni, mert az amolyan belekötősdinek tűnik inkább, maradjon ez meg a gyakorlati tapasztatok idejére, valós és tényleges alapokkal alátámasztva. -
ez (részint) minden fejlesztésre igaz, de ha mindenki így nézné, akkor a legegyszerűbb és legbutább mobiltelefon (lenne) a nyerő, hiszen amilyen modul nincs benne, az nem romolhat el...
isteni szerencse, hogy nem mindenki csak a hibalehetőségeket látja az újabb technológiákban, ellenkező esetben hol tartanánk?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest