- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
paprobert #140 üzenetére
Hát igen, így képzelem:
L1, L2, L3, DRAM, HDD/SSD
helyett:
L1, L2, L3 (STT MRAM), L4 (eDRAM), 3d Xpoint, HDD/SSDAhogy mondtam, az SST MRAM jelentősen nagyobb tud lenni, mint az SRAM, hátránya, hogy írni idő és energiaköltséges (ezért victim)
Az eDRAM hozza DRAM-nál jobb késleltetést
A 3dXpoint pedig a DRAMnál nagyobb kapacitást. -
Dani_kp
addikt
válasz
paprobert #113 üzenetére
Igen, mire a mondandóm végére értem rájöttem én is
.
Plusz, ha nem is lesz érdemi változás apu fronton akkor meg pláne.#114 micafighter: mit értesz igp tuning alatt? Mert én csak a ramokat akarom belőni 3000 mhz-re, és a procit meg alapbeállításokon hagyva, alulfeszelni, ha lehet és bírja. Pedig az alaplapos topic ajánlott listáján van és 30-32k.nál többet nem is szánnék rá.
-
Dani_kp
addikt
válasz
paprobert #32 üzenetére
Igazából, amire most használom pont, hogy kevés
.
Igazából eddig el voltam ezzel a konfiggal, de elkezdtem nézni az árakat, és 1 év alatt szép lejjebb ment a proci és a ramok ára is, kb -10-10k. mind a kettő.
A mostani gép, meg már csak 6 éves, szépen kiszolgált.#33 poci76: éppenséggel tudnék, csak az akkori újdonság árát, nem biztos, hogy szívesen megfizetném, ha most váltanék, kb. 100k.-ból meglenne, annyit még rá is szánnék, és akkor a mostani még mostaninak az eladását bele sem számoltam (lap+proci+ram).
#38 ddaydome: idén újra elkezdenék LoL-ozni, de csak heti 1-2 óra játék, esetleg néhány este újra elővenni a jó öreg GTA V-öt. Jelenleg Linux Mint fut, és virtualbox-ban egy win10, ami a google sketchup-ban modellezek lelkes amatőr/hobbi szinten, oda már érezhető kevés a jelenlegi rendszer.
#46 Ragnar_: amit kinéztem az konkrétan egy Msi b450m mortar lap, 2x8 gb g.skill aegis 3000 mhz-s ram és egy ryzen 5 2400g proci. Only igp-s cucc jöhet szóba. Apu fronton várható valami érdemi ráncfelvarrás?
#74 andy19770128: a mostani gépet is annak tudatában raktam össze, hogy az apu a lehető legjobban legyen "kihajtva" és sikerült is. Ráadásul kisebb is a tdp-je a mostani csúcs apunak, mint anno. Végül is nagyobb teljesítmény, kisebb fogyasztás relatív kisebb befektetéssel. Win-win szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tesla topik
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest