- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Mindenképp érdemes cserélned.
Hasolló konfigunk van, gyakorlatilag ugyanaz a procim mint neked, én már azon gondolkozom inkább visszalépek egyet, és a s775-ös rendszerembe szerzek egy 4 magos Core2-t 5-6000 Ft-ért, mert ez az fm2 proci szerintem 4,2-4,3 ghz-en tudja amit azok alapórajelen. -
Ragnar_
addikt
Én is azt mondom, ha idén akarsz váltani akkor a Ryzen 3xxx szériát várd meg, és egy legalább 3 GHzes DDR4 ram kittel is számolnod kell a váltásnál, de az manapság már 40k-ból megvan a 2x8Gb 2 éve még 60k-nál kezdődött, és a DDR5 is biztos elég drága lesz vagy1-2 évig, és a gyakorlati teljesítménynövekedés sem lesz valószínűleg egetverő. Szerintem egy AM4+Ryzen 3xxx elég lehet még akár 5 évre is.
-
paprobert
őstag
Ha a mostani elég arra, amire használod, akkor akár várhatsz is.
Ha az volt a kérdésed, hogy jön-e rövid távon valami óriási ugrás, akkor nem. CPU-ban kellemes, GPU-ban a memóriasávszélesség miatt csak visszafogottabb fejlődés várható a most következő generációkban.
A DDR5-re ne várj, mert elmegy az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest