- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Srácok köszi a kiigazítást..
Tudtam, hogy ma már egy paraszti és nem tud érvényesülni..
Ez van.. -
MK VII
veterán
Akkor azt hiszem a józan paraszti eszemet kukába kell hajítanom...
Van egy keresztmetszeted ami nem változik.. Csak a nyomás ami mögötte van.. Egy bizonyos nyomás felett már a keresztmetszet visszafogja a nyomás erejét mert képtelen többet átengedni.. Vagy nem jól gondolom?
Lehet, hogy összességében persze több víz folyik át egységnyi időn belül, de van egy pont ami után már nem tud többet átengedni tehát nem tudja átengedni a nyomáshoz mérten a több vizet..
Lehet, hogy túlgondolom a dolgot, de sima fizika...
Igaz, hogy alapvetően sokkal gyorsabb a GDDR5 mint a GDDR3, de ha nem adsz neki elegendő utat akkor teljes mértékben nem fogod tudni kihasználni..
De igazatok van.. Összességében gyorsul picit csak nem annyit amennyit tudna mondjuk 128 bit mellett..
Ennyit szerettem volna.. Köszönöm a figyelmet! -
MK VII
veterán
Miért lenne baj, hogy rákerüljenek a GDDR5-ös chipek? Egy szóval nem mondtam.. Felőlem tehetnek GDDR10-est is, ha lenne.. Én csak annyit mondok, hogy 64 bit mellett a GDDR5-ös memória sebességét nem tudja kihasználni a GPU.. Ennyi.. Nem tudom mit kell ezen bonyolítani.. De ez annyira nyilvánvaló mint az, hogy a hó fehér.. Bárcsak esne már kicsi.. Jó lenne szánkózni egyet.
-
MK VII
veterán
Nesze semmi fogd meg jól...
Marketing dumának kiváló lesz a boltokba mikor Pista bácsi gépet akar venni és az eladó azzal tukmálja rá a lapit, hogy ebben már GDDR5-ös memória van ami sokkal jobb mint a GDDR3..(#12) lezso6
Képzeld el, hogy egy 3cm átmérőjű csövön keresztül kell feltöltened egy kádat vízzel...
Egy bizonyos szint felett akármilyen erős kompresszorral nyomod a csövön keresztül a vizet a kád nem fog gyorsabban megtelni. Lehet az a kompresszor a leggyorsabb akkor is a kis keresztmetszet megfogja a teljesítményét.. Ellenben, ha kicseréled 6cm átmérőjű csőre a 3cm-est akkor minimum kétszer gyorsabban feltöltöd vízzel még a gyengébb kompresszorral is a kádat..
Jelen esetben ugye a cső a sávszél és a kompresszor a memória..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest