- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
miaoumaoi
tag
Ha nincs wifi csak gsm hálózat akkor jó az EDGE, ja és nem nagyvárosban van az ember ahol van 3G, hanem bárhol lehet az országban akár útközben is. Pannonnál T-nél kb 99%-os a lefedettség országosan, a sebesség meg kb 20-30 KByte/s. Ez már elég sebesség a skype-hoz is, de minden netes cucc gyorsabban megy, pl. egy e-mail amiben van pár 2MPix-es kép GPRS-en kb negyed-fél óráig is elmolyol a teló mire letölti, ugyanez EDGE-n minimum 5x gyorsabban működik, de minden más is, pl. operamini is gyorsabb. Ha lenne országos 3G akkor nem számítana, de akkor is jó ha van, mellesleg pont a SonyEricsson tervezi vagy tervezte az EDGE bővítését 1,6Mbit-re, furcsa hogy ennyire nem foglalkoznak vele.
-
-
válasz
Viktor0610 #15 üzenetére
Az sem mindegy ,melyik szolgáltatónál vagy,mert nem mindegyiknek van EDGE hálózata.Vagy ha van is,akkor is hiányos.
"Sokkal (kb. 4-szer) gyorsabban jönnek az adatok"
Az is csak kakkor,ha a hálózat támogadja azt a szabványt.Ha jól tudom(ami nem biztos) a Pannon pl csak 128kbps-es szabványt támogatja,és ha nem tévedek a T-is. -
-
Nem tudom miért hiányzik mindenkinek az EDGE.Nekem soha nem hiányzott.Szerintem ez csak egy plusz sor a specifikációban,mert szerintem gyakorlati haszna nem sok van.
Mindenesetre a P990i nem méltó a P-szériához.Spóroltak néhány Mb plusz rammal és ezzel teljesen tönkre tették az amúgy jó készüléket.
-
miaoumaoi
tag
Szerintem ez nagyon a P990i-s történetre hajaz, ott is állandóan téma volt, hogy ilyen super olyan super, minden napra jutott egy-egy újabb info, tesztkép, aztán mire megjelent egy ócskaság lett belőle. Sok tekintetben még az akkori technológiai fejlettség szintjéhez képest is le volt maradva lásd. pl . No EDGE egy üzleti felsőkatwegóriás modelben. Ezzel nem akarok belegázolni a P990i tulajok lelkivilágába, mert jó teló ettől függetlenül, de a marketink rizsán és hype-on túl le is rakhatnának néha valamit az asztalra.
-
pikszel
addikt
Ennek a SO905iCS modelnek egy görgő ül a navipadja közepén, hmmm...
-
Sebhelyes
senior tag
Profile-ok lesznek benne? Call recorder?
-
DarkByte
addikt
Mire ez megjelenik a Nokia-nak is lefogadom lesz ilyenje, szóval nem árt ha összeszedik magukat. De már most előre félek hogy "véletlenül" benne fognak hagyni néhány zavaró hiányosságot.
Remélem az N82-höz hasonló mobilok hatására kicsit átgondolják ezt a stratégiájukat.
-
cornfake
aktív tag
megvárom
-
szab.tam
nagyúr
egyébként nem igzán érten én a son. er-t. most olvastam máshol, hogy bejelentettek hivatalosan egy új csúcskészüléket: SO905iCS.
csili-vili, 864x480 kijelző, 3x optikai zoom, és erre: led vaku!
vagy a hír hibás, vagy eldobom az agyam.
nézzétek már meg a képen! ez xenon, vagy valóban led? (nem igazán vagyok szakértő...) -
opera11
tag
Na, ha a képen láthatóhoz hasonlóan szép lesz és tényleg lesz benne wi-fi, gps stb, akkor már csak a videó felvételi képességen(akkorra már a 640*480-nak simán kell mennie), a csúszka kialakításon és az M2 kártyával lehet elszúrni. Könyörgöm, csak M2-öt NE
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az interneten keringő pletykák a japán-svéd gyártó modelljéről valószínűleg igazak ám még sokat kell várni a beteljesülésre.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen routert?
- One UI zápor szórta meg Európát
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest