- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Shadowguard #33 üzenetére
Hát igen, mindenki "csak" ezért meg "csak" azért nézi ezeket a streameket. A végeredmény meg az, hogy egy játék csak akkor jó, ha a VR pisti (vagy ez lehetne bármelyik másik is) azt mondja.
-
.LnB
titán
Igen. És én rengeteg sportot nézek ráadásul. De mint írtam, profi szinten e-sport-ot is ugyan úgy követem. A profi, magas szintű sport és eSport szerintem elkülöníthető a VR pisti szintű streamektől. Ennyi erővel akkor nézhetném a magyar focit is.
Ettől függetlenül ha egészében nézzük a dolgot, akkor teljesen jogos a kép. -
.LnB
titán
válasz
bulikavagyok #21 üzenetére
Helyes.
-
.LnB
titán
válasz
bulikavagyok #19 üzenetére
Persze, dicséretes. Csak majd amikor az excel táblázatban az lesz, hogy a "tök jó próbálkozásokra" elherdált keret összege magasabb, mint a befektetők türelmének a határa, akkor annak lesz hatása. Ne adj isten egy divízió bezárása. Az üzleti élet nem szeretetszolgálat. Ilyen szinten már nem elég próbálkozni. Komoly kockázatelemzéseknek, piackutatásoknak kellene megelőznie ezeket a "próbálkozásokat". Ott van tökéletes példának az Apple. Pedig ők a világ legnagyobb készpénz-tartalékán ülnek, mégse kapnak mindenbe bele, hátha valami majd bejön alapon.
-
.LnB
titán
válasz
Dilikutya #16 üzenetére
Én se értem. Én nem nézek ilyen videókat. Azt nézni, hogy más játszik? Akkor inkább játszom. Nagy versenyeket szoktam nézni Twitch-en (International, Invitational, néha CS:GO major). Mondjuk nekem kell az, hogy ha valaki véleményt mond egy játékról, az bizonyítson már előtte számomra, hogy adjak a szavára. Ilyen alapon a magyarok szinte egésze kiesett. A külföldiek közül meg ezek az illetők profi játékosok, ritkábban streamelnek. De mondjuk ezeken a cikkeken tudok röhögni, hogy "Shroud ezt gondolja az xy játékról". Az a Shroud, aki kihullott a profik közül, mert kevés volt. Ezért inkább a pénzkeresés mellett döntött, és streamer lett. Idén egyetlen videójából láttam részeket, amikor kipróbálta a Diabotical-t. Látszott is, hogy "milyen profi"...
Ez az egész biznisz egy paradoxon számomra. Nem is érdekel annyira, hogy túlzottan foglalkozzak vele. Én szarul érezném magam, ha arra lennék kényszerülve, hogy mások véleménye befolyásoljon. Igen is legyen meg a sajátom, tudjak saját véleményt fogalmazni. Ne csak azt tudjam mondani, hogy a VR pisti ezt mondta, az OW zoli azt mondta... Magasról szrom le, hogy mit mondanak.
Minden másra meg van laternatíva. Gyakorlás, oktatóvideók, trailerek. -
.LnB
titán
Ennek a Microsoftnak ha nem lenne a Windows és az Office, már éhen haltak volna. Ismét egy "világverő" próbálkozás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest