- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxer-tomee
aktív tag
Telekom...akár a kormányunk..alattomos és paraszt.. Nem vártam mást tőlük..
B.Gaboo: Apámnak jó 20 éve van már előfizetése náluk.. de semmiféle értelmes kedvezményt, semmit nem kap érte cserébe.. Már javasoltam neki, hogy cserélje le őket.. Mocskos egy banda! Mikor bejött a korlátlan RED csomaga vodánál és megszüntettem náluk az előfizetést, akkor meg akartak győzni, hogy náluk is van ugyanolyan jó csomag.. De hát nem voltak még a közelében sem..
-
amanoba
őstag
igazi patkányság ez az árképzés
-
B.Gaboo
tag
Egy újabb indok, hogy az éltemben ne vegyek ájfónt
...Nem mintha hűségre terveznék még valamit is venni a T-nél.
Anno 1 év hűségidő után telefonos ügyfélszolgánál felfelé módosíttattam a díjcsomagom, amitől szerintük újraindult a 2 éves hűségidő (biztos volt apróbetűs rész erre, csak ezt a telefonos kisasszony elfelejtette beolvasni).
Aztán nálam is meglepődik az ügyintéző, hogy az életben nem kötök náluk többet hűséget. -
Adamul
tag
válasz
Cranberries #28 üzenetére
Amióta kijött a szifon 7, lecsökkent az ára a 6s-nek, jelenleg a 64Gb-os is ugyanannyiba kerül, mint az újonnan behozott 32Gb-os. A honlapjukon bármikor ellenőrizhető
-
Cranberries
aktív tag
Az iPhone árakhoz:
2016 szeptember 8-án az iPhone 6S 16GB-os változata 189800 Ft volt Next S díjcsomagban az iPhone 6S 64 GB-os verziója pedig 210300 Ft volt szintén Next S díjcsomagban, ehhez képest most a 32 GB-os iPhone 6S 139800 Ft ugyan csak Next S díjcsomaggal.
Nem értem ezt az ugyan annyiért fele akkora tárhellyel dolgot! -
motoflug
őstag
Hmm. nem is tudtam, hogy 6s-ből lett 32-es.
-
-
Mr.Silkó
veterán
Hülyék ezek.
Fejvadi (#17)
Legalább neked örömet okoztak!
-
hemaka
nagyúr
Ő lehet csodálkozik, de a fejesek tudják, hogy a mobilokat az előfizetők 67%-a már nem a trétől veszi, így kezdenek átállni a csomagok értékesítésére, nem véletlen a magenta 1 megjelenése sem. Illetve az sem, ha bemész egy boltba nem a telefont kezdik el tolni, hanem azt, hogy válts magasabb csomagra.
-
Egyébként máshol mennyibe kerül?
-
mackoapo11
aktív tag
J3 egy árban van a P8 litével,mikor még a j5-öt is kurbeh.gyozza
Ennek fényében csodálkozunk az Iphone-ok árazásán...
-
scyllarus
veterán
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
Amivel a J3-ét. Gondolom, viszik mindkettőt sokan. A P8-at mert jó, a J3-at, mert Samu (más kérdés, hogy az a Spreadtrumos vacak a régi árát sem érte meg).
Egy időben nekem is hetente jött email, hogy lejárt a hűségem, most gyorsan vegyek olcsón új telót náluk.
Az ilyen húzásokkal aztán lehet vevőt szerezni/megtartani.
Tervezem a vásárlást, de nem náluk, az tuti. -
Fejvadi
nagyúr
Végre egy kis áremelés.
-
ASdS
csendes tag
Mekkora biznisz.
-
Sofian
őstag
A telekomos hölgy a telefonban meg csodálkozik miért nem akarok náluk venni semmit hűségre...
-
Dilikutya
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
Hát igen. Elég drágán méri ezeket. Az iPhone-os húzáshoz meg inkább nem szólnék hozzá.
Mondjuk nekem mindegy. Soha az életben, még feltöltősben sem leszek Telekomos. -
Teo.
aktív tag
válasz
Silentfrog #7 üzenetére
Nem semmi. Azt lehet tudni,hogy ez most a telekom vagy apple kedveskedése ? Mert azért ez a húzás azért ....
-
Silentfrog
veterán
Olyan kíváncsi lennék, hogy a Huawei P8 Lite árazását mivel indokolják.
-
oravecz96
csendes tag
Én már csak azt nem értem hogy a telekom oldalán még most is a 16-64-128 található meg....
-
joey04
titán
Remek!
-
Ádám16
addikt
Amikor kisöpörték a 64-eseket, én erre szamitottam kb.
-
Csapoati
nagyúr
Gud dzsáb, well dán.
-
osztraksajt
őstag
Biztos annyit gyengült közben a forint.
Ja nem, erősödött.
-
ribarszki
őstag
Azért ez finoman szólva is inkorrekt. Maradva az ársávban, nem a dupla annyi memóriásat adják, hanem ugyan annyi pénzért lefelezték. Ez ám a merketing!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem a típus maga a meglepetés, hanem sokkal inkább az ára.
- Honor Magic V2 - origami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest