- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Én az iPad bemutatása után bejelentett tabletekre gondolok, van pár.
"Az iPad elsősége egyébként olyan szempontból jó, hogy a többiek ennek hiányoságaira és tapasztalataira építve jobb terméket vagy ugyanezt olcsóbban hozhatják ki."
Az eddig bemutatott "ellenfelek" csupán azt erősítik meg, hogy lehet ugyan fikázni az iPad-ot, de egyelőre a konkurencia még hasonlóra sem képes.
DE jövő héten még előfordulhat, hogy látunk meglepetést valamelyik gyártótól"Ezektől a tabletektől/smartpadoktól nem hiszem, hogy bárki PC-s teljesítményt, jelleget várt volna."
Dehogynem, az ide író fanyalgók is mind azt kifogásolják, hogy nem az
-
Ulkesh
őstag
"Mondjuk a JooJoo még mint Crounchpad már több mint háromnegyed éve előrehaladott állapotban volt, tavaly nyáron már voltak prototípus tesztjei, stb. ekkor még az Apple sehol nem volt az iPad-el"
Ugye te sem hiszed, hogy egy hét alatt dobták össze az iPad-et?
"nem egészen arról van szó, hogy most mindenki az Apple-t akarja utánozni"
Nem is ezt írtam.
Nem utánzásról van szó, hanem most pánikszerűen pattognak a cégek, hogy nekik is van ilyen fejlesztésük, de ami szánalmas az az, hogy amit bemutatnak, az még alfa állapotnak sem nevezhető." Egyébként nekem csalódás volt a cuccuk"
Nekem nem. Pont azt kaptam, amit vártam, sőt sokkal többet mint amire egyébként szükségem van egy ilyen készülék formájában.
Aki egy notebook, vagy desktop gép funkcionalitását várta, az csalódott. Én nem mert ilyen jellegű gépem (tabletPC) már volt és első kézből tapasztaltam, hogy az nem járható út. Sem a hardver, sem a szoftver nem arra van kitalálva, hogy azt kézben, mint egy palatáblát használja az ember.
Az iPad-nál meg minden ezt a funkciót támogatja meg. Alig várom, hogy megjelenjen és a vásárlás után feltoljam rá az e-book könyvtáramat és kényelmesen tudjak olvasgatni. -
Ulkesh
őstag
Hát ezzel a sebességgel nem nagyon.
Komolyan úgy érzem ezeknél a hirtelen előkerült tableteknél, hogy kijött az Apple az iPad-al és most mindenki be akarja mutatni, hogy ő is dolgozik ilyenen és láthatunk egy csomó félkész és alfa állapotú megoldást, amivel éppen az iPad-ot mozdítják egyre jobban előre, mert a vásárló azt látja, hogy a konkurencia képtelen összerakni egy működő, gyors és kényelmes megoldást.
-
Ulkesh
őstag
Csak azt nem értem, hogy a 499 dolláros ár miért olcsóbb a 499 dolláros árnál?
Cserébe jóval kevesebb háttértár, teljesen zárt rendszer, 0 szoftver- és szolgáltatás támogatottság és 1,5 óra üzemidő (másik oldalon írtak róla).
Cserébe van tabletnél zavaró wide screen, USB és flash. Hát nem tudom, de én maradnék az iPad-nál
(Az MSI Android-os megoldására inkább kíváncsi volnék.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- E-roller topik
- Nyaralás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest