- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
Én tudom, mi az a VIA és a UniChrome IGP-kről is van némi fogalmam, de azt kívánom, bárcsak ne lenne. Kedvenceim a VIA chipsetes FSC/Clevo gépek a felszakadt északi hídjukkal (bár a Clevo bármivel képes erre a takony nyomtatott áramköreivel), de nemegyszer találkoztam driverproblémával is (pl. Chrome9 HC IGP vs. akármilyen webkamera = kékhalál; csak a sokadik eszközillesztőben javították). Mindehhez társul a meglehetősen harmatos teljesítmény. Csodálkozom, hogy a beágyazott rendszerek piacán fenn tudnak maradni ilyen megbízhatósággal. Mondjuk nagyon nincs ellenfelük szerintem, és talán oda jobb minőségben is gyártanak, de én személy szerint igyekszem magam távol tartani tőlük. Megkockáztatom, még egy pezsgpre is beruháznék, ha azt olvasnám, hogy közvetlen utód nélkül tűntek el. Még a gyáraik helyét is bevetném sóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Windows 11
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmgyűjtés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest