Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz atti_2010 #68 üzenetére

Pont az szokott gond lenni, hogy az alaplap széle túl közel van a ház hátsó lemezéhez és a lusta dögje asztal alatt bujkál, sötétben tapogatózva tuszkol, így a slot végébe persze bepattan a VGA a csavar felöli vége persze alul eltart így a VGA nyákjának csak a fele van a slotban és semmi nem támasztja meg, aztán így nem elég hogy elengedi még feszegeti is, mire kipattintja... láttam én már karón varjút. Ki tudják nyírni a slotot hidd el. Tessék rászánni azt a 2 percet a VGA cserére és elfektetni a házat, jobb mint 2 napot rinyálni hogy rossz a VGA, aztán a 2. VGA-nál rájönni hogy nem a VGA a rossz aztán két hetet várni minimum az új alaplapra... Nem igaz nem lehet odafigyelve a szükséges fényviszonyokat megteremtve gondosan cserélni. Nem hiszem el, hogy bárkinek ez túl megterhelő. Ez nettó trehányság. Ennyi.

• priti

addikt

válasz capulet75 #50 üzenetére

Nem kötekedésből, mert szerintem sem szakad ki, de a CPU hűtőt nem forraszanyag tartja. A VGA beszerelésekor azért nem árt elfektetni a házat ilyen VGA-nál amíg a csavar felkerül a kártyára, hogy azt a gépházhoz fogja így szűntetve meg az erőkart, ami a slotot feszíti, mert a slot azért mégiscsak egy elektronikus érintkezés és nem egy fizikai kötés. Ne hasonlítsuk már csavarokhoz és hasonlókhoz. Szerintem senki nem arról beszél a "kiszakad" jelző használatakor, hogy az alaplap áramköri lapja reped és szakad ki, hanem az áramkör megszakadásáról... legalábbis remélem.

Új hozzászólás Aktív témák