Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, valóban jól jöhet erőforrásigényes dolgoknál. de simán el tudom képzelni, hogy egy navigációs szoftvert fejlesztő cégnek lehetővé teszik, hogy natív alkalmazást írjanak. bár mondjuk android alá nem valószínű, mert nyilván a Google majd a Maps-t fogja preferálni, és nem a 3rd party dolgokat, de webOS alá el tudok képzelni valamilyen együttműködést egy navi céggel. persze ha befutnak vele Palmék, és nem megy csődbe a cég előbb.
a játékok más lapra tartoznak, de ezek a gépek azért elsősorban üzleti modellek, így a játékok nem tartoznak az elsődleges felhasználási területek közé.megköszönöm, ha tudsz keresni valami szótárat. egyelőre végülis a stardict is működik, csak ugye ez nem egészen arra a rendszerre optimalizált. viszont nagyon szeretem, hogy tetszőleges adatbázisokat lehet alá tenni (csak kár, hogy a magyart rosszul csinálták meg, és nem viszi az ékezeteket).
igazából nem minden írásjegy jelenik meg rosszul, de elég nagy százalékban. bár konkrétan itunes-t nem próbáltam (linuxon ugye), de songbird, rhythmbox, meg hasonlókat igen. illetve cddb-ről letöltésnél már easytag-ben is vannak gondok.
telitaláltat, pontosan matematikai ábrázolásra használtunk a latex-et
arra ugye kitűnő. szerintem másra is biztos nagyon jó, csak lassú. mint html-t notepadban szerkeszteni. de ez a legtisztább módszer
(amúgy gondolom van más is, most fejből nem tudom, mert nem nagyon csinálok egy ideje ilyesmit.oké, biztos rossz fajta touchpadokat próbáltam eddig, de általában sokszori végighúzásra éri el a kurzor a képernyő széleit. igazából amúgy egy blackberry féle golyónak örülnék szerintem legjobban laptopokban, bár ez elég valószínűtlen, hogy megcsinálná bárki is.
amúgy nem gépelésnél kell egerezni, de például most, hogy írom a választ erre a hozzászólásodra, a gép az ölemben van, és a két csuklómmal támasztom, hogy ne billenjen el a lábamról. ilyen helyzetben tök kényelmes, hogy nem kell felemelnem egyik kezem sem, hogy legörgessek (megnézni, hogy pontosan mire válaszolok), csak a mutatóujjamat teszem máshová, és máris mozog az egér.
ezt a pár karaktert találomra pötyögted be, vagy valahonnan másoltad?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
arra ugye kitűnő. szerintem másra is biztos nagyon jó, csak lassú. mint html-t notepadban szerkeszteni. de ez a legtisztább módszer
(amúgy gondolom van más is, most fejből nem tudom, mert nem nagyon csinálok egy ideje ilyesmit.