Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ulkesh #136 üzenetére

igen, valóban jól jöhet erőforrásigényes dolgoknál. de simán el tudom képzelni, hogy egy navigációs szoftvert fejlesztő cégnek lehetővé teszik, hogy natív alkalmazást írjanak. bár mondjuk android alá nem valószínű, mert nyilván a Google majd a Maps-t fogja preferálni, és nem a 3rd party dolgokat, de webOS alá el tudok képzelni valamilyen együttműködést egy navi céggel. persze ha befutnak vele Palmék, és nem megy csődbe a cég előbb.
    a játékok más lapra tartoznak, de ezek a gépek azért elsősorban üzleti modellek, így a játékok nem tartoznak az elsődleges felhasználási területek közé.

megköszönöm, ha tudsz keresni valami szótárat. egyelőre végülis a stardict is működik, csak ugye ez nem egészen arra a rendszerre optimalizált. viszont nagyon szeretem, hogy tetszőleges adatbázisokat lehet alá tenni (csak kár, hogy a magyart rosszul csinálták meg, és nem viszi az ékezeteket).

igazából nem minden írásjegy jelenik meg rosszul, de elég nagy százalékban. bár konkrétan itunes-t nem próbáltam (linuxon ugye), de songbird, rhythmbox, meg hasonlókat igen. illetve cddb-ről letöltésnél már easytag-ben is vannak gondok.

telitaláltat, pontosan matematikai ábrázolásra használtunk a latex-et :) arra ugye kitűnő. szerintem másra is biztos nagyon jó, csak lassú. mint html-t notepadban szerkeszteni. de ez a legtisztább módszer :P (amúgy gondolom van más is, most fejből nem tudom, mert nem nagyon csinálok egy ideje ilyesmit.

oké, biztos rossz fajta touchpadokat próbáltam eddig, de általában sokszori végighúzásra éri el a kurzor a képernyő széleit. igazából amúgy egy blackberry féle golyónak örülnék szerintem legjobban laptopokban, bár ez elég valószínűtlen, hogy megcsinálná bárki is.

amúgy nem gépelésnél kell egerezni, de például most, hogy írom a választ erre a hozzászólásodra, a gép az ölemben van, és a két csuklómmal támasztom, hogy ne billenjen el a lábamról. ilyen helyzetben tök kényelmes, hogy nem kell felemelnem egyik kezem sem, hogy legörgessek (megnézni, hogy pontosan mire válaszolok), csak a mutatóujjamat teszem máshová, és máris mozog az egér.

ezt a pár karaktert találomra pötyögted be, vagy valahonnan másoltad? :)

Új hozzászólás Aktív témák