Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• idegen lény

addikt

válasz BiP #86 üzenetére

Hát..., nem tudom, őszintén szólva ennek a BKV-nak vagy BKK-nak becézett maffiának nem szívesen fizetek egy petákot sem. Amikor a vezetőik milliárdokat sikkasztanak? Ha te is minimálbérből élnél, te is drágának tartanád. Szerintem a gyors helyváltoztatás szabadsága ugyanolyan alapvető emberi jog, mint például a gyülekezési szabadság. Manapság mindkettőt korlátozzák. Lásd az Über gúzsba kötését. Ebben az országban nagyon sokakat korlátoznak, azaz csorbítják a szabadságát, az aránytalanul magas utazási költségek. Pedig Budapesten az ingyenes utazást is meg lehetne valósítani, ha akarnák. Nem igaz, hogy nincs rá pénz. Minden más hülyeségre van? Ha a kormánytagoknak is tömegközlekedéssel kéne utazniuk, egyből ingyenes lenne. Az egész közlekedést az olajmaffia tartja egy ósdi, elavult állapotban. Már rég nem itt kellene tartanunk. A nem zöld rendszámos gépkocsikat azonnal ki kellene tiltani a városokból. Új közlekedési eszközöket kell bevezetni. Saját magunkat pusztítjuk el.

hallador

Jövőre elvileg jön az elektronikus jegyrendszer. Ezért vettem kerékpárt. Nem fogom támogatni a maffiát.

Új hozzászólás Aktív témák