Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
guriga1234
üzenetére
Nem-nem
Ez nem az én hülyeségem. Egyszerű tény, hogy ez az irány, ami felé halad, az ipar jelenleg. Az, hogy az offline navi ott van és annyit tesz, hogy mondja, merre menj és így eljutsz A-ból B-be, szép-szép, de egyre kevésbé elég. Az kell az embernek, hogy elkerülje a dugót, balesetet, megtalálja az épp aktuális legjobb útvonalat, és lehet akármilyen TMC, az autósok által szállított információknál nincs frissebb (lásd még egymásnak körkörös mozdulattal trafi/rendőr jelzése, ami ugyanez, csak offline módon).
Akárhányszor írod le, hogy közösségi marhaság, nem lesz kisebb jelentősége
"Nem úgy vezetek, mint az átlag autós" mért, hogy vezetsz? Hogy lehet máshogy vezetni? -
helixP
nagyúr
válasz
guriga1234
üzenetére
"Közlekedési info központosdi" kicsit degradálod a navigációk jelenleg folyó innovatív fejlődési irányát. Egyértelműen ez a jövő, mindenki rájött, hogy a közösségi kommunikáció tudja CSAK realtime-ban jelezni a dolgokat.
Amúgy egyetértek abban Veled, hogy nem kéne, hogy határozottan vannak előnyei az offline navinak, nekem is a Waze mellett van általában valami offlány is, bár egyre kevesebbet használom, most már csak külföldön.
Azt kéne csinálnia a Waze-nek, hogy egy offline térképet+tervezés le lehet tölteni, és erre lehetne rányomni az onlány szolgáltatásokat, annak, aki akarja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nem az én hülyeségem. Egyszerű tény, hogy ez az irány, ami felé halad, az ipar jelenleg. Az, hogy az offline navi ott van és annyit tesz, hogy mondja, merre menj és így eljutsz A-ból B-be, szép-szép, de egyre kevésbé elég. Az kell az embernek, hogy elkerülje a dugót, balesetet, megtalálja az épp aktuális legjobb útvonalat, és lehet akármilyen TMC, az autósok által szállított információknál nincs frissebb (lásd még egymásnak körkörös mozdulattal trafi/rendőr jelzése, ami ugyanez, csak offline módon).