- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kickstarteren a Sharge 300 wattos power bankja
Új hozzászólás Aktív témák
-
OkosTibiKing
tag
a szuperbombázot is lelehet szedn, föleg a föbázisnál igaz 1000 limit/fös esetben
max mikor lezuhan az nagyobb kárt szokot okozni mint a támadása. igaz nekem vagy 100 t3-as légvédelem szokott lenni meg mellé ugyan anyi t3-as sima védelmi fegyver amugy az UEF-al szoktam lenni
meg aeon épitkezös átálitása után végtelen nyersanyag generátort kell épiteni és utána mellé még 2-10 kisérleti nehéztüzérség
meg ezután fojamatos mobil gyár gyártás amikkel benyomulni az ellenséges terüretre és ott meg neki állni épiteni egységeket pl 20 mobil gyárral más pillanatok alat oda lehet varázsolni egész ostrom robot seregeket
vagy mobil légvédelmet 
bár már 1 honapja nem játszottam rajta

-
Morden24
nagyúr
válasz
Eugene Roe
üzenetére
A Forged Alliance-ban viszont már tényleg mindenki beszopta, ha valaki seraphim-al megépítette a szuperbombázót. Azt úgy kellett volna kihagyni a játékból, ahogy illik.
-
Hedgehanter
őstag
Ez a jatek a neten, emberek ellen az igazi, en a kampannyal nem is jatszottam mert AI az nevetseges egy ilyen jateknal, FPS-ek meg hasonlok meg talan elvezhetok AI ellen de egy ilyen nem...

Mod:nem tudom milyen felbontassal jatszol de nalam hasonlon, gyengebb VGA-val 1650*1080 ban sincs gaz a setonon 8 emberrel tobbszaz egyseggel...

-
.mf
veterán
1.) Remélem jobb lesz, mint az előző. Eléggé csalódtam benne: hosszú, monoton, unalmas kampány (végig se vittem), mindegyik oldal (dizájnt kivéve) szinte ugyanolyan egységekkel és épületekkel rendelkezik, és a szuperegységek aránytalanul erősek. A demo után megvettem, hiba volt.
2.) Milyen vason fog az futni? Már az 1 is felzabálja a négymagosakat, ha sok egység van (pl. nálam C2D 2.7G-n és 4850, viszont 4 horde bottal 4-6FPS-re süllyed az átlag...)
-
OkosTibiKing
tag
xd jöjön minnél hamarabb még starcraft II elött már jó lenne rajt játszani xd vagy 1 idöben mind a kettö megjönne és lenne SC2-böl 2 a piacon

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
max mikor lezuhan az nagyobb kárt szokot okozni mint a támadása. igaz nekem vagy 100 t3-as légvédelem szokott lenni meg mellé ugyan anyi t3-as sima védelmi fegyver amugy az UEF-al szoktam lenni