- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
scampolo84 #43 üzenetére
Megértem, de én erről az oldalról értem a MS álláspontját is
. Sajna sokszor találkozom magyar videós "remekekkel"
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
scampolo84 #41 üzenetére
Nem volt a mondatodban semmi sértő. És értettem az iróniát, de a mondatod nagy lényege még az volt kb: "Jó, hogy otthon már semmit nem csinálhatok, mert megtiltják!"
De, csinálhatsz, mert csak a feltöltött tartalmakra vonatkozik. És alapvető moderáció mindenhol van, aki meg nem tartja be, azt szankcionálják. Minél erősebben, annál kevesebb alkalom lesz. És lehet nem lesz káromkodás, de alapvető színvonal az igen.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
scampolo84 #38 üzenetére
Elolvastad a cikket? Amit feltöltesz, azt moderálják. Némi színvonal nem árt, PH-n se azt csinálsz amit akarsz.
És az említett dolgokat szabadon csinálhatod, nem tudom hol a baj. Csak amit feltöltesz, abba legalább ne káromkodj, adj neki némi színvonalat, PH-n a cikkek se anyázva jelennek meg.
Amúgy az életed nyitott könyv, akárki vagy. Ott a sok FB adatlap, e-mail címek tömkelege, nyilvántartások, valahogy csak megtalálnak, ha akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Steam Deck Oled 1Tb
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest