- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
scampolo84 #43 üzenetére
Megértem, de én erről az oldalról értem a MS álláspontját is
. Sajna sokszor találkozom magyar videós "remekekkel"
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
scampolo84 #41 üzenetére
Nem volt a mondatodban semmi sértő. És értettem az iróniát, de a mondatod nagy lényege még az volt kb: "Jó, hogy otthon már semmit nem csinálhatok, mert megtiltják!"
De, csinálhatsz, mert csak a feltöltött tartalmakra vonatkozik. És alapvető moderáció mindenhol van, aki meg nem tartja be, azt szankcionálják. Minél erősebben, annál kevesebb alkalom lesz. És lehet nem lesz káromkodás, de alapvető színvonal az igen.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
scampolo84 #38 üzenetére
Elolvastad a cikket? Amit feltöltesz, azt moderálják. Némi színvonal nem árt, PH-n se azt csinálsz amit akarsz.
És az említett dolgokat szabadon csinálhatod, nem tudom hol a baj. Csak amit feltöltesz, abba legalább ne káromkodj, adj neki némi színvonalat, PH-n a cikkek se anyázva jelennek meg.
Amúgy az életed nyitott könyv, akárki vagy. Ott a sok FB adatlap, e-mail címek tömkelege, nyilvántartások, valahogy csak megtalálnak, ha akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest