- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Nem meglepő a Huawei és a Honor sikere, nagyon jó az árpolitikájuk és e mellé megbízható technika került. Én most állok telefoncserénél és bármennyire is LG, Samsung, Sony, HTC modellek közül akartam kihozni a győztes valahogy mindig a Honor 4X, a P8 Lite és a G7 került ki alternatívaként, egy 4X-re be is fogok most nevezni. A kínaiak közül ez a páros az egyedüli amit hajlandó vagyok "A brand-ként" kezelni és jól is teszem, hiszen eljutottunk odáig, hogy az LG mellett a Huawei fogja elkészíteni a következő Nexus referenciamodellt. Ez már azért jelent valamit szerintem.
Egyébként én sokáig tartottam azt, hogy a 4,7" a legkényelmesebb méret, ennél feljebb marhaság telefont gyártani, aztán most párnapja rám jött az, hogy kéne egy 5,5"-es telefon és meg is lesz a Honor 4X. Viszont a 6,8" már betegesen nagy napi használatra. Az ára viszont a P8 MAX-nak is jónak bizonyul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honda topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ingatlanos topic!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest