Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Tudom, hogy így van, de egyszerűen hihetetlen számomra, hogy 10-ből 7 pc-ben inteles szív dobog. Arra is kíváncsi lennék, hogy milyen lenne a kép országokra lebontva? Olyasmire gondolok, hogy "gazdag" országokban lehet akár 10-ből 9 gépben is intel, míg nálunk "szegény" országban 10-bő 5 gépben csak.
Például nekem csak AMD-s gépeim vannak, és mindenkinek ilyeneket is "építek", egyrészt azért, mert jók, másrészt azért, mert szinte mindenki a lehető legolcsóbbat kéri, de azért jó teljesítménnyel.
Szóval mennyire határozza meg az árérzékenység, és mekkora lehet az egyéb tényezők szerepe a dologban? Egyszerűen nem értem, miért ez a nagy előny?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen R5 2400G
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest