- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz Sanchez638 #25 üzenetére
Viszont a kettő helyben egy közös van. Tipikusan azok mennek oda, akik a neten is intézhetnének mindent. Gondolom társaságra vágynak és a legtöbb helyen nem fogadják be ezeket az egyedeket..
Nem hiszem. Bár olyan ügyeket intéznek, amiket neten is lehetne, de pl. idősek, alulképzettek, alulinformáltak, nem értenek hozzá, nem meri, lusta magának megcsinálni stb. ezért inkább bemegy, ott az ügyintéző szépen megcsinálja neki. Neki csak az idejét kell beletolni (az a többségnek van), de legalább nem kell gondolkodni és nincs kockázat, hogy elbassza.Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer, hogy kifogtam azt az egy hibát, amit még ezek a helyek se tudtak megválaszolni..
Látod, Te is bementél egy olyan üggyel, amit neten kéne megcsinálni[ Szerkesztve ]
-
válasz Sanchez638 #25 üzenetére
Nem tudom, e a társaságkeresés mennyire jellemző, de szerintem ennyire magától nem szívatja magát senki
"Ha tehetném én is neten intéznék mindent, de rájöttem mára, hogy akkora szr a rendszer,"
Lehet ők hamarabb, vagy hülyék megpróbálni.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest