- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
(#2) *iguana*: ez egy just for fun kihívás volt, nem sportteljesítmény, kishíjján fröccsözni is nekiálltam, szóval a sültkrumpli és palacsinta elkerülhetetlen hangulati kellék volt
Sapka ötlet jó, beleírom. Én hosszú újjú-horgászsatyi kombót nyomtam
(#5) gondoni: igen, a műzli jó ötlet. Nekem nem volt ötletem mit vigyek ami nem olvad el. Meg amúgy is fejben úgy képzeltem, hogy 30 kilóméterenként lesz egy épkézláb büfé. Hát nem volt, vagy legalábbis nem az úton. Ugye ilyenkor meg nem indul el az ember felfedezni, pedig tuti minden településen van legalább egy.
(#6) ncc1701: 11 óra, az szép. Szerintem a netto idő nekem is ennyi volt, de megállás nélkül nem ment volna. Főúton biztos végig lehet szaladni gyorsabban, főleg, hogy nincs tele hepe-hupával, szóval még én is tudtam ott 25-30 között hajtani, de akkor még kevesebbet lát az ember a Balatonból, plusz láttam rendőröket a déli parton akik kifejezetten ilyenekre vadászhattak. (tiltó tábla mögötti kanyarban ott álltak)
(#7) AzEgyetlen1: szerintem meg nem. Nem szeretem a fura közérzetet ami utána van, ráadásul nem egy egészséges dolog. Legalábbis ez a személyes meggyőződésem, nem érdekel 10-ből 9 fogorvos mit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest