- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Kevesebb nyersanyagot kell felhasználni hozzá, ha közvetlenül a "plexire" kerül a kijelző, mintha két független elem lenne. Persze így könnyebben elromlik, ráadásul egy karcos/törött "plexi" kicserélése nem nagy költség, de egy kijelzőcsere... hosszú távon tehát lehet pont az ellenkezője igaz.
Viszont ezzel is csak annyit fogunk a gyakorlatban tapasztalni, hogy még pár tizedmilliméterrel vékonyabbak lesznek a telefonok, ami nem túl jó, mert már így is túl vékonyak. Egyébként is jön a Dragontrail, kell valamit ennek a csapatnak is mutatni. És bár nem tudni melyik lesz erősebb, ha ezzel vékonyabbak lesznek a kijelzők, máris megnyerte a csatát.De hogy nagyobb felbontás hogy lesz ebből, azt nem tudom. Se azt, hogy mit jelent a gyorsabb üzemidő. Szerintem válaszidő akart lenni.
-
Lumos
csendes tag
Hát én sem értem azt, hogy környezet barát. Nekem ez a cikk nem mondott semmit. A kijelzõk terén elég nagy a választék. Az amoled nekem nagyon bejött, de most például a nokia hajlékony készüléke is tetszik bár a használhatoság szempontjából nem igazán tartom kifinomult modelnek, de még javítanák rajta. Reménykedem, hogy egy klassz készülék lessz a végeredmény.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Mitől környezetbarát? A gyártástechnológia? Vagy könnyebben lebomlik?
-
hallerlaller
addikt
gyalázat ez a cikk
-
maki12
senior tag
''Jobb kijelzőjet ígér Lotus Glass'' csak nekem értelmetlne egy kicsit??
-
szp1
addikt
A "j" meg a "k" tényleg egymás mellett van, de azért javítani kéne a a címet...
-
turit
tag
Milyen az a "gyorsabb üzemidejű megjelenítő"?
Hamarabb lemeríti az akkumulátort?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyorsabb és nagyobb felbontású megjelenítők létrehozását is lehetővé teszi a Corning új környezetbarát kijelzőüvege.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Google Chrome
- Külpolitika
- Google Maps
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Magsafe töltő eladó
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest