- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Érdekes.
Az irás jól meg van fogalmazva, de:
-Ezek szerint én is ide tartoznék? Alkudtam, majd a teljes ajánlatom is el lett utasitva. (MPX200)- Amúgy a kölcsönös nyereség a lényeg szerintem. Nekem is van üzletszabályzatom, DE lehet kivételt tenni.
Pl. volt egy vevőm, valahonnan vidékről, 200 km-ről. Nyugatiig kimentem, nem érdekelt hogy csak 3000 ft volt. Akinek van helyismerete az jön szépen ide Bp.XX-kerületébe, átveszi, ha bekapcsol tesztelgeti, stb.
- Alku: Nálam van. de csak emberi keretek (értéktől függően max. 500-4000 ft) között. Nemet mondani persze van jogom.Ez a bejegyzés szerintem eléggé egyoldalú lett!
Eladók közül is van pár selejt, pl. most is van egy fekete pontos ügyem, mert átvertek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Assetto Corsa EVO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest