- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha jó lenne, akkor ki venné meg a drágább gépet?
-
dabadab
titán
"Nem értem miért nehéz egy drivert irni erre."
Mondjuk konkretan drivert azert, mert ezekben az aljagepekben jellemzoen nem lehet szoftveresen vezerelni a ventillatort. Gondolom van valami hottprimitiv kis elektronika, aztan az intez mindent, ugy, ahogy.
A Thinkpademen ott rendesen lehet szabalyozni, nincs is ilyen gond, sot, donthetek, hogy inkabb csendet szeretnek vagy hideget. -
C4mp3r
addikt
acer, fujitsu siemens tilos. en most vettem egy asust es eddig (kopp) nincs vele problema. remelem nem is lesz
-
szőröscica
addikt
No offense, de pont emiatt vettem inkább újat. A saját több évnyi mocskomat elviselem a laptopon, de más sütimorzsáit, tüsszentésnyomait, tea/sörfoltjait nem.
Egyébként azon gondolkoztam, hogyha valaki csak azért vesz laptopot, mint én, hogy ágyból netezzen, akkor egy tablet reális alternatíva lehet. Árban egy szinten mozog egy jobb Androidos, vagy egy használt iPad, mint egy belépő noti, és a célra még lehet, hogy jobb is.
Lehet, hogy vadászok magamnak egy iPadet, ezt meg elajándékozom valamelyik rokonnak.
-
k.
őstag
Sajnos az összes olcsó laptop ilyen.
A numerikus cuccnak pedig van értelme, anyukám sokat használja.
Nekik dell gép van, az is szórakozik a ventillátorral.
Multkor áthoztam, valamit szöszölni, és majd leugrottam a székről, úgy megilyedtem a zajra. Kuss, majd hirtelen SHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ és megint kuss.
Bezzeg a macbook ilyet nem csinál, az vagy megy, vagy totál kuss van. Nem értem miért nehéz egy drivert irni erre. -
Ez itt az önreklám helye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- BestBuy topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 1 / 2
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest