- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Nekem a többi futárszolgálattal nem volt semmi problémám, de a UPS-nek már annyi van a rovásán, ha legközelebb rendelek és bármi mód van kiválasztani mást, akkor azt fogom tenni. A probléma leginkább abból adódik, hogy a külföldi webshopokon kiválasztod a szállítási módot, de fogalmad sincs, hogy hogyan és melyik céggel fog eljutni hozzád a csomag, szóval maximum kényszerből "használom" őket.
-
Jhonny06
veterán
Az a vicces, hogy tegnap a sikertelen kézbesítés után mondtam, hogy nem fogok szarakodni és a futárban bízni, úgyhogy átkértem az egyetlen belvárosi csomagpontba (Podmaniczky utca) a küldeményt és néhány óra múlva jött is az üzenet, hogy átvehető. Persze hogy ne legyen ilyen szép a sztori, volt oda is egy felesleges köröm, mert a UPS rendszerében rosszul szerepel a nyitvatartás, de legalább ma délelőtt át tudtam venni.
Nem tudom, hogy máshol is van-e ilyen csomagpont, de ha pesti a kézbesítési cím, akkor érdemes egyből oda átkérni és nem bízni a futárban. -
Jhonny06
veterán
Update: tegnap természetesen hiába vártam a csomagot, megint nem keresett a futár. Ma ugyanez, ráadásul a nyomkövetéshez "sikertelen kézbesítési kísérlet" van írva, amikor itthon voltam és telefonon is el lehetett érni, de nem keresett senki. Meguntam, átkértem egy UPS csomagpontra. Eddig félig-meddig vicces volt, de most már tényleg kerülni fogom ezt a céget, ha egy mód van rá.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Hieronymus #18 üzenetére
Már egy ideje én is a csomagpontokat részesítem előnyben, de külföldi rendeléseknél sok esetben nincs erre lehetőség. A DHL-nek pl. van ilyen automatája a belvárosban, de ezt is már csak akkor vettem észre és módosítottam, miután volt egy sikertelen kézbesítés. De rendelésnél nem lehet megadni a csomagautomatát, egy külföldi webshopban jobb esetben még azt se tudod, hogy milyen futárszolgálat fogja kihozni, sok helyen nincs feltüntetve.
-
Jhonny06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Iqos cigaretta
- Ford topik
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest