Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MtHq

tag

válasz snecy20 #39 üzenetére

Én pl. külföldi webshopból rendeltem, többször is Postával. Semmi bajom nem volt vele, bár nem szeretem őket. Most először mondtam, hogy legyen UPS hamarabb itt van. Nem lett hamarabb itt, és még szívtam is vele. Így hát, nem.. legközelebb is Posta lesz. :)

• MtHq

tag

Na akkor csatlakozom én is. Első tapasztalatom a céggel, utolsó is.
    Szerdára (tegnapra) volt kiírva a csomag. Céges hely, 0-24 portaszolgálat, tehát mindig van valaki. Meg is jött, hogy kézbesítették, 17:05-kor. Na mondom, szuper, reggel nálam a cucc.
    Reggel kérdezem a portát, nem hoztak semmit. Nézem a csomagkövetést, átvételi igazolást: egy vad idegen ember vette át, akit a cégben sem ismerünk. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez mégis mi? Kinek adták oda? A futár úgy gondolta, hogy leadja egy ups csomagátvevő pontra, és ott van, menjek el érte én.. Kérdeztem, azt lehet tudni miért került oda? Jaa, hát azt nem, lehet hogy a futárnak már nem volt ideje VAGY!!! közel volt neki ez a csomagpont és ő úgy gondolta hogy akkor leadja oda. WTF? Házhozszállítást kértem, nem azért, hogy nekem kelljen rohangálni a csomagért. Szerencsére ismerjük a UPS futárt, felhívtuk. Ma elment a csomagpontra, felvette, és kihozta. A tegnapi "kolléga" állítólag alvállalkozó. Lehet, hogy nem ártana felülvizsgálniuk néha az alvállalkozókat.. :U Ha most nem ismertünk volna senkit, mehettem volna be érte. Ráadásul csak ennek a UPS futárnak a jóindulatán múlt a dolog, mert amúgy nem lett volna feladata neki bemenni érte, és kihozni.

Új hozzászólás Aktív témák