Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AMD_ok

őstag

válasz alamuszi #91 üzenetére

hol is mondtam én azt, hogy szar a windows (én meg a laptopon Vistat, az asztalin W7-et használok, és mielőtt megkérdeznéd, igen, legálisat)? linket,de azonnal.és ez neked is szól, sztikac. Nincs semmiféle elméletem, csupán annyit látok a kollégától, hogy rettenetesen elfogult ezzel a rendszerrel, és ha valaki meri támadni a hőn imádott MS terméket, rögtön lehurrogja annyival: "vizsgálják, és mi a probléma?"
    Nos az a probléma, hogy itt egy jó páran (és mint a BBC hírében áll - fentebb link - sokan külföldön) nem nézik azt jó szemmel, hogy az új csodatelefonjuk leeszi a pénztárcájukat pillanatok alatt és ezt szóvá merik tenni balga módon, ti meg osztjátok az észt, hogy mekkora királyság ez a WP7, és a user a hülye, mindig csak vele van baj. Csak ennyi a gond, semmi más. Nincs itt semmi (összeesküvés) elmélet, meg hasonlók.
    Ha bebizonyosodik, hogy a WP7 rendszer hibája miatt nyomta fel a számlát a tel.szolgáltató, ki fogja azt kifizetni? MS? Nagyon nem valószínű.... (ui: sztem te se ugrálnál örömödben, ha kézhez kapnád a 30-40 ezres számlát túlforgalmazás miatt, amit el se használtál)

Új hozzászólás Aktív témák