Hirdetés
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
laabom
tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Helyes

-
MAGura
csendes tag
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nem. Aki Mac-et használ, annak nem opció egy Windowsos gép. Ezt max csak az előző generációval lehet összevetni. Nincs más, nincs XPS, se Thinkpad se semmi. Ebből a szempontból viszont nem sokkal jobb mint az előző generáció. Se nem vékonyabb, se nem gyorsabb. Viszont drágább.
-
rii
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
" ... Azért tervezési hiba, mert olyan processzort tettek bele, ami meghaladja a ház lehetőségeit. ... "
de ez nem tervezési hiba .-)
ez marketing .-) nem tehettek mást .-)
vastag gépet ki vesz? ( azokon kívül akik vágják h a nagy hő leadáshoz hely is kell )zeneszerkeszők videóvágók grafikusok szerte a világon kifizetnek 1-2 millát egy laptopért ... őket célozta ez a terék meg design és erős ... és hogy - amit írtál is - a ház lehetőségei?
na itt a marketing, hogy el lehessen adni a gépet, muszáj volt vékony házba pakolni ...ha lehetett volna bele erősebb hűtést tenni, az talán a tervezési hiba ...
ha a hűtésnek bírnia kellene a CPU-val de mégse bír, az a biztos tervezési hiba(#40) kpbendeguz:
amikor az asztalit vettem, én is gondolkoztam laptopban, de szerencsére gyorsan lebeszéltem magam róla, és desktop lett ... persze nekem nem kell hurcolászni ... meg volt két 20"-os monitorom ... -
rii
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
szerintem nem tervezési hiba
vastagabb laptopot nehezebb eladni
marad a vékony
ez meg kevés, hogy a legerősebb hw-ek hőjével meg tudjon birkózniláttam már olyan postot (nem apple) laptopkról szóló hír kapcsán, hogy "menő"
ennyi ... menő
vastag laptop nem menő ... visszalépés lenne az emberek szemében ... nem értenék miért vastagabb ... plusz az apple-nek is külön kellene házat terveztetnie-gyártatni ehhez ... igy meg a user kap ugyan bika gépet ... de a szűk keresztmetszet a hűtés hatékonysága ...a fejekben van a gond.
van egy mondás, hogy "jól, olcsón és gyorsan dolgozunk, e háromból kettőt választhat"
itt sincs olyan h vékony és erős és 100%-on terhelheti huzamosabb ideig a gépet ... a háromból kettőt választhat ... jelen esetben marad a vékony és erős ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Akvarisztika
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest