- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
#92006144 #59 üzenetére
"Amúgy pont téma volt a BestBuy topikban egy aldi nyitási akciós 120000 forintos 6 magos amd gép 8gb rammal, rx560-nal, ssd-vel, hdd-vel, win 10-zel, stb... "
A kupoláját!
Elképesztően jó vétel ez a számítógép!
Ha lehetne kapni az itteni ALDI-ban is, komolyan mondom, hogy vennék egyet, pedig van asztali számítógépem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#92006144 #59 üzenetére
"Ha egy laikus épít ezen cikk alapján gépet, akkor nagyon csúnyán át lenne vágva"
Nem, ha tud értelmezve szöveget olvasni. Mondjuk olyan értelemben igazad van, hogy ez manapság egyre kevésbé divat.
Na mégegyszer (most utoljára):
1) EZT KÜLDTÉK A CÉGEK, egy szponzorált cikkhez (ami már a címből is kb. nyilvánvaló, de az első oldalt olvasva már aztán 105%-osan egyértelmű). Nem én adtam le a karácsonyi kívánságlistát. Az iromány szempontjából egyedüli opció CPU-nál lett volna a 2700X, de egyrészt az kategóriáját tekintve túlságosan az 1050 Ti felett van, másrészt meg akkor azon ment volna a vita, hogy mé kell 100ezres procit belerakni (hardmadrészt meg ez sem az én döntésem volt).
2) A ne babráljunk semmivel házon belüli direktíva volt, megintcsak nem én találtam ki (és sehol nem is írtam, hogy a támogatók mondták ezt, ugyebár).Legalább Abut nem
taníekézted tovább. ) -
Raysen623
addikt
válasz
#92006144 #59 üzenetére
Ez is egy jó ajánlat, főleg akciós áron. Normál ár persze 200k, ami már nem sokkal marad el az itteni ártól. Kérdés persze mi van benne valójában. Aki nem akar belenyúlni, annak jó. Aki azonban cserélne benne ezt-azt, akkor rögtön el fog költeni egy szép összeget. Gondolok itt a VGA cserére, ami rögtön hozná magával a táp cserét is.
-
válasz
#92006144 #59 üzenetére
Igen, egy laikusnak tök jó egy egybe gép sok garival. De az Aldi akciós gépei nem mindig elérhetőek, és a piacra nem jellemzően korrekt konfigok. Ha vannak én is ajánlom. De ha cikk után Átlag Béla bemegy egy boltba gépet épitettni, akkor egy jó alap a cikk gépe.
Úgy különben az Aldi akció egy boltra érvényes Kaposváron, egy Debreceninek, Miskolcinak, vagy egy fővárosinak nem elérhető.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#92006144 #49 üzenetére
Nem írta át, csak a minimumnak vannak bizonyos problémái. A beépített benchmarkok nem feltétlenül jók ennek pontos meghatározására, mert egészen valószínű, hogy a legelső frame számítása tart a legtovább. Emiatt érdemes levágni az első pár frame eredményét, hogy ezek ne torzítsák a valós eredményt. Másrészt számít az is, hogy hat magot kell etetni és nem négyet, pláne 4,1 GHz-es tuningnál. Harmadrészt pedig sokkal gyorsabb a VGA. A GTX 1050 Ti a legtöbb mai játékban már ott limites lesz, hogy kevés a VRAM-ja, tehát hiába húzod az egekbe a többi paramétert, ennek hatása egy másik limit miatt nem fog érződni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#92006144 #38 üzenetére
Leírom mégegyszer: egy ilyen írás esetén abból lehet építkezni, ami VAN, nem abból, ami lehetne. Az is kitétel volt, hogy semmi mók, feszelés, CAS, meg freki állítgatás, hanem összerak, Windows, aztán "out-of-the-box" mit mutat. A hivatásos cikkírás nem úgy működik írói szemszögből, mint a magánblogolgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged