- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
En is alairom sok a hiba ebben a cikkben. Jovore gondolnak penzt nem kimelve megy el sok penz felesleges dolgokra. 20k-s procihuto stb. En sem a legalja alkatreszekbol raktam ossze 2016 ban a gepem de azert ahol lehetett en is megfogtam a koltsegvetest. Ugy voltam vele hogy megvettem a k-s procit meg hozza egy jobb hutest de igy sem szalltam el. Nem top z170 es alaplap stb. En mar akkor ugy gondoltam 16 gb ram nem fog artani es igazam lett
-
Én az egészet nem tudom felfogni, fizetett hirdetés ide vagy oda. Oké, nekem is adnak baromságokat feladatnak a főnökeim, de én nem vagyok rest ezt tudomásukra hozni.
A legjobb a vége egyébként. Aki most szűkölve tud 250k-t kiadni egy gépre, tavasszal majd biztosan előhúz a s***ből még 250k-t Ryzen 7-re és GTX 1070-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged