Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Magyar teszt
ITT
Tud Magyarul is azért az nem semmi....Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
=Mentor=
őstag
Én nem használnék más böngészőt Firefox helyett, kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a projectből
-
B1T3
addikt
-
mekker
őstag
Az a neve, hogy Firefox OS, gondolom... mégis miért váltaná meg a világot? Te komolyan nem tudtad, hogy eddig is voltak más mobiloprendszerek az Android mellett?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
netpeti98
addikt
Mondjuk attól még nem jelenti azt hogy a végleges mobilokon is ez a háttér lesz. Ha megnézzük a régebbi képeket a hírekből, számtalanszor változott a téma.
A hírhez: kíváncsi leszek hogy milyen áron debütálnak majd az első modellek. Ha jól áron adnak akadásmentes rendszert, amit még frissítenek is és ha az alapvető appok pedig meglesznek rá akkor egész jó kis rendszer lehet. Arról már nem is beszélve hogy elméletileg aki kicsit jobban ismeri HTML+CSS+JS triót az könnyedén készíthet rá appokat és a menürendszert is olyan formátumra alakítja amilyenre akarja.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
-
justaview
senior tag
Az szép, hogy gyors a rendszer, de ez önmagában az elterjedéséhez nagyon kevés lesz. Ahhoz megfelelő mennyiségű, minőségű szoftver és szolgáltatás választék, azaz tartalom is kell.
-
DS39
nagyúr
Szerintem az Ubuntu mobil verziója versenyképesebb lesz.
-
wii90
tag
Hááát... A hozzászólások jobban megleptek mint a "hír" a "droid társadalom" sorakozott itt fel előttem akik ha pl.: iOS -t használnának akkor ugyanezek a hozzászólások lennének csak a droid helyett mindenhol iOS szerepelne... Véleményem szerint nem egy elvetélt ügy. Semmivel sem hajaz jobban az emlitett os az apple os -re jobban mint a droid. Hova össze hasonlítani? Miről beszélünk? Mivel lehetne többet nyújtani? Itt a teljesítményen van a hangsúly ami nem attól függ hogy milyen bika hardver dübörög a mobilban hanem attól, hogy mit lehet az adott os -el kihozni belőle. A lényeg az app!! és kész ennyi ha tud olyat mutatni ami neked tetszik akkor megveszed függetlenül hogy az iOS droid vagy épp a bemutatott firefox os... Ennyi szerintem a sztory. Én mindig örülök ha valaki valamivel előrupppol ez csak jó dolog nem ül a babérjain.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
A japán KDDI mellett egyébként az amerikai Sprint és T-Mobile, a Telefónica és Telenor csoport, valamint a Telecom Italia és az Etisalat is elkötelezte magát a Mozilla operációs rendszere iránt.
Hoppá. Ez azért nem semmi. A zárt, gyári rendszereknek asszem annyi is lesz, ha ezek az operátorok komolyan is gondolják ezt az elkötelezettséget, amit a cikk említ.
x gon' give it to ya
-
Pixa
aktív tag
Első telepítés után egy darabig a Firefox (is) gyors. Aztán...
És ez nem változott évek óta!"...de egyszer itt hagyok majd mindent, nem számít majd odafent ami fontos volt itt lent, számot adok arról is, hogy mért volt nagy pofám..."
-
AS
félisten
Bada Androidal összegyúrva?D
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Fabianus
tag
Meg a Sailfish, és az Ubuntu is linux alapú lenne, illetve lesz, ha minden jól megy mobilon is. És a Nokia N900-on, meg később az N9-esen a Meego-val is Linux alapú rendszer volt. Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Versenyző akad bőven.
Ja és kihagytam, a Samsung reménybeli üdvöskéjét, a Tizen OS-t, az is Linux alapú.[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A Firefox OS -nek is épp annyi köze van a Linuxhoz mint az Androidnak, Linux kernelt használ.
Amúgy bemutatták már az első fejlesztői eszközöket (telefonokat) is, elég lájtos lett mindkettő.
-
kriszpontaz
veterán
1000X inkább Ubuntu Phone. Az legalább rendszer...de ez???
-
duo
addikt
nem feltétlen halott ötlet. azért pár éve a gigaherzes 512 ramos telefon volt a csúcs, az etalon. a prémium.
most huawei g300, bladeIII. ami ezt hozza és épp a középkategória legaljába férnek be és a HASZNÁLHATÓ droidok belépő készülékei. GB vel hasít mindegyik az ICS meg már... hát nagyon ki kell csontozni hogy rendesen pörögjön és így is több ramot kér valamivel. ÉS két év múlva a fogyasztói társadalom áldozatai ld. Geekek, Hipsterek és a nekemalegújabbcuccomvan sznobok már dühösek lesznek ha csak megemlítik nekik a szar egymagos teló nevét. De a tulajok sem lesznek boldogok mert ha még működik is a készülékük, frissítésekből nem részesülnek, ha nem hívatalosan mégis, az új rendszer megfogja a telót, mint halott a kerítést.Tehát: ha gyengébb gépen jobban optimalizált, az adott vasból a legtöbbet kihozó oprendszer van, elégséges szoftverkínálattal, jól megírt appokkal, legalább közösségi supporttal, és kisebb olcsóbb telókra azt hozzák ki inkább mint a droidot, vagy a gyengébb meglévő gépekre telepíthető lesz, akkor már megérte. Ha elterjed akkor a google mérnökeit is sarkallhatja hogy óvatosabban emeljék a droid rendszerkövetelményeit. A felhasználók csak nyerhetnek vele. A badával sincs gond mint OS-el sőt ott pl a wave 1 is lazán elfuttatja a 2.0-át míg egy armv6-os procival szerelt telón próbálj meg pörgős használható ICS-t futtatni...És mégvalami: ha az elavult droidos telómon pl elfut a cucc, és ki tudok hagyni egy készülékvásárlást akkor pl az ökológiai lábnyomom is kisebb, a kihagyott készülék árát meg rákölthetem a gyerekre, az úrnőmre vagy csak elrakom svejci bankszámlára hadd pukkadjon a pol.elit.
Abban mondjuk maximálisan egyetértek hogy alapvetően kérdéses hogy egyátalán elterjed e, ha igen milyen piacokat céloznak meg vele mennyire lesz stabil/szabadon módosítható. de a különböző OS-ek versengése alapvetően a vevőnek nekünk jó.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Péter747
tag
én úgy érzem android marad még egy jó darabig
de el ismerem ha Firefox op redszer beválik akkor szerintem a telefon piacot
alapjaiba formája át a rendszer szempont bol és ez érdekes
de kíváncsi vok a fire fogsz rendszerire is
am fire fogsz rendszerinek mi a neve? -
Péter747
tag
oké tudom nem tudok helyesen írni
-
Fabianus
tag
Ebből a hírből nekem nem egyértelmű, hogy milyen árkategóriákban is futhat majd a F OS, de azért ne gondoljuk már, hogy a 30 ezer Ft-os Androidos telefonok alatt nincs piac, vagy nincs igény valami ilyesmire.
Ugyan mi magyarok szeretünk sírni, és bizony vannak nálunk sokkal gazdagabb országok, de a világ túlnyomó része nálunk sokkal szegényebb. Ennek ellenére nálunk is adnak el még bőven tapis featurephone-okat, mint pl a Samsung 5230, de valahol a tapis Asha-k is ide sorolhatóak. Kínában, Indiában, Közelkeleten, Dél és Közép Amerikában, pedig tömegével mehetnek. És legyünk őszinték, az átlag felhasználók nagyon jelentős részének sejtése nincs, hogy milyen OS fut a telefonján, vagy egyáltalán valami alap okostelefonja van vagy csak valami tapis featurephoneja van. -
GeryFlash
veterán
válasz xperiasigi #21 üzenetére
Azért te is leszokhatnál erről az ixdézésről 13 évesen még rajok voltunk vele
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Thome
veterán
Ez a rendszer úgy halott ahogy van, ha 4 éve hozták volna ezt ki, akkor lett volna esélye, értelme, most semmi sincs, már a legalsóbb árkategóriában is ott az android, innentől pedig felejtős az egész, ha erre akartak építkezni (olcsóság).
Jöhet itt a TCL hogy kihoz néhány ilyen rendszerű mobilt, egy tök ismeretlen OS lesz, úgy jár majd ez az egész, mint a Samsung a Badával...
(#16) <stdio.h>: Azért elárulod miért szar a WP?
-
Péter747
tag
arra leszek kíváncsi hogy képes lesz az androidot le taszítani a trón roll
szerin tetek képes lesz rá?
persze ez messze van még meg még sok mindentől füg de nagyon kíváncsi vok rá hogy van e esély
a fire foxnak
véleményetek -
haxiboy
veterán
válasz Balint1986 #15 üzenetére
Márcsak azért sem lehet nagyon olcsó telefonokat gyártani, mert a google-nek van néhány alapkövetelménye hogy marketet kapjanak az eszközök. (GPS,Wifi,Bluetooth stb) amikben ezek nincsenek meg, nincs áruház támogatás sem.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
<stdio.h>
csendes tag
A siker inkább azon fog múlni, hogy milyen gyártókat tudnak megnyerni maguknak. Ha valaki szép telefonokat gyárt tök mindegy mi fut rajta az emberek nagy részének. Lásd WP7-8 . A rendszer egy hulladék, de a telefonok szépek, így ha nem is sokan de azért megveszik. Ha bugrókáék ezt még megfejelnék azzal hogy olcsón adják a telókat, akkor viszonylag sikeresek is lehetnek.
-
Balint1986
csendes tag
válasz BlackmMmDog #7 üzenetére
Már az Android is olcsó, például a ZTE Blade 3 30.000FT kártyásan, ennél olcsóbb okos telefont nem lehet gyártani, súlyos kompromisszumok nélkül. Ez egy halott ötlet.
-
Droid gombok
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Lirion
addikt
Ez alapján a videó alapján nekem nagyon egy átfestett iOS koppintásnak tűnik. Ugyanaz a megoldás, hogy unlock után egyből app launcher, ami amúgy tök olyan, mint iOS-en.. Szerintem ez így fosch...
-
xperiasigi
őstag
Hàt egyenlöre engem nem fogott meg xD de a facebook kutyusoknak tetszeni fog a tetszikelös gomb xD
Iphone 6s
-
kbencee
aktív tag
Igazából semmi értelmét nem látom. Max a nagyon-nagyon alsó kategóriában válthat ki néhány feature phone-t, illetve talán USA-n és EU-n kívül lehet esélye.
-
danikollar
őstag
Én sem tudom mennyire lesz ez sikeres.
-
Bavid
senior tag
Azért videóban mikor azt mondja, hogy azoknak akik nem engedhetik meg maguknak az androidot...Inkább egy belépőszintű droid mint ez, bőven gyorsabb mint ez itt.
-
mekker
őstag
válasz BlackmMmDog #7 üzenetére
Rengeteg ilyen próbálkozás van, ezt is legfeljebb csak a
kutyarókabőr fogja eladni.
Hát, majd meglátjuk, talán lesz belőle valami.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
BlackmMmDog
aktív tag
nem lesz felejtős
olcsó telefonoknál fog szólni nagyot -
mekker
őstag
Fos, de legalább van rajta thumbs up/lájk gomb
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Johnny194
aktív tag
válasz littlelion21 #4 üzenetére
igen, az a sailfish
így viszont nem tudom mennyi esélye van
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
lexter00
őstag
Nem lesz ebből semmi.
-
GeryFlash
veterán
válasz littlelion21 #1 üzenetére
Kevered. Itt csak html5+java script van, droidon java
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
littlelion21
addikt
Ezen fognak futni az android alkalmazások is, vagy keverem valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Projektor topic
- Kinek milyen a desktopja?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest