- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
A HBM nemtudom mennyit számít majd, eddig sem volt túl nagy probléma a sávszélességgel, az elérési időre meg jellemzően nem tul erzekenyek a gpu-k.
Jó megoldást választott az Nvidia. Siman egy egyszerű 256 bittel ugyanazt tudja mint az 512 bites Radeon. Ez a nagy gyorsítótár dolog egész jól működik, egyszerűbb, mint 512 bites bonyolult, áraméhes és drága vezérlőt gyártani.
Bár most hogy belegondolok, valószínű éppen ezért sürgős a Hbm bevezetése. Nem annyira a sávszélesség miatt, hanem inkabb azért hogy olcsó, egyszerű, energiahatékony legyen a memvezérlő. -
Sinesol
veterán
Hát én meg azt mondom 100 százalékra, hogy kb ugyanannyit biztosan hozni fog. Nézd meg az elmúlt generációkat, kb fej-fej melllett voltak mindig. Szerintem nem is érdeke egyik gyártonak se lealázni a másikat, gyanúsan ugyanannyit tudnak mindig. Egyedül árazásban van különbség.
-
Sinesol
veterán
A 760 kepler a 960 meg maxwell , mi köze a kettőnek egymáshoz? Mi értelme különböző architekturakat összehasonlitani? Ott a 980 ami 256 bittel simán veri az 512 bites 290X-et, kutyát se érdekli hány bites...
Ahogy már előttem is írták, lehet 8 bites is, meg 64 megás is ha veri a 280at, az meg elég esélyes.... -
Sinesol
veterán
Legalább te el is magyarazod mi a baj a a 128 bittel?
2gb memóba még talán bele lehet kötni, de hogy mi alapjan kevesled a 128 bitet az rejtély. Ugye nem estél abba a hibába hogy eltérő architekturakat akarsz összehasonlitani?Szerintem ha egy top kategorias vga 256 bittel is aláz mindent/gtx 980/, akkor bőven elég a 128 bit is a középnek.
-
Sinesol
veterán
A Gtx 980 256 bittel veri az 512bites "90-est szóval miről beszélünk..Mégis milyen alapon hasonlítjátok össze az eltérő architektúrákat?
Kutyát se érdekli hány bites, majd a teszteken eldől mit tud. Valószinű egy 384 bites R9 280-ast simán elpicsáz majd a kis 128 bites.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Crucial 240GB SSD eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest