- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Nem értek egyet, mert úgy tudom mindig van egy referencia követelmény a nyákra meg ki tudja mire vonatkozóan, azokat szemmel láthatólag nem kezelik elég komolyan a chipgyártók illetve a partnerek sem veszik komolyan a betartását. Ha a minőségi problémák teljesen általánosak, márpedig azok, akkor a chipgyártóknak is fel kéne lépniük. Azonban mivel a fogyasztók megvonják a vállukat hogy a chipgyártók nem tehetnek róla, nem kapcsolják össze a kettőt ezért nem teszik. Persze a partnerek meg is látták a rést, már külön kiadásokat terítenek elénk alaposan megemelt árral, ami nyilván nem annak köszönhető hogy a nyákra egy két dologgal többet raktak, inkább a mi hülyeségünknek amiért szerintünk ezen nem lehet változtatni. Ha mindenki úgy állna hozzá mint én akkor lehet hogy 5%-al drágább vga-k lennének, de nem cincognának.
-
Peat;)
veterán
Gondolom ők választják meg a partnereket, akiknek minőségi előírásokat kellene teljesíteniük. De ha látják hogy ez probléma akkor nekik kell felszólítaniuk a partnert hogy a termékét megfelelő minőségben prezentálja, vagy felbontani a szerződést. Ez pontosan az ő hibájuk is, ne mentsd fel őket mert akkor azt éred el hogy marad is ez az állapot.
-
Sinesol
veterán
A HBM nemtudom mennyit számít majd, eddig sem volt túl nagy probléma a sávszélességgel, az elérési időre meg jellemzően nem tul erzekenyek a gpu-k.
Jó megoldást választott az Nvidia. Siman egy egyszerű 256 bittel ugyanazt tudja mint az 512 bites Radeon. Ez a nagy gyorsítótár dolog egész jól működik, egyszerűbb, mint 512 bites bonyolult, áraméhes és drága vezérlőt gyártani.
Bár most hogy belegondolok, valószínű éppen ezért sürgős a Hbm bevezetése. Nem annyira a sávszélesség miatt, hanem inkabb azért hogy olcsó, egyszerű, energiahatékony legyen a memvezérlő. -
Sinesol
veterán
Hát én meg azt mondom 100 százalékra, hogy kb ugyanannyit biztosan hozni fog. Nézd meg az elmúlt generációkat, kb fej-fej melllett voltak mindig. Szerintem nem is érdeke egyik gyártonak se lealázni a másikat, gyanúsan ugyanannyit tudnak mindig. Egyedül árazásban van különbség.
-
M@trixfan
addikt
Én is csak downsampling és 4K miatt építenék SLI-t csúcs kategóriában. Illetve szerintem most kivétel a 970 és 980 közti különbözet. Ha 170 egy darab 980 akkor most jobban megéri venni két 970-et arányaiban picit többért. Viszont egy ilyen mesterséges korlátot simán el tudok képzelni, főleg az Nvidiától. Van olyan erős egy 970 mint két 770?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Keresünk dokkolókat
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest