Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
BlackTreff #16 üzenetére
Én még a nyári bónusszal is el vagyok maradva, de teljesen ugyan így érzem.
Aki egybe veszi a lemezeken kiadottat amiről a cikk is szól azoknak meg igazából semmi "évadozás" meg "részezés" nem lesz. Legalábbis ott már mindegy hogy minek nevezzük ezt meg ha lesz folytatás akkor azt ...
Akik "részenként" játszanak azoknak ott a várakozás 2 rész között ami a sztorin javítani nem fog
max. azok pont a várakozás miatt lehet többet játszanak 1-1 résszel mint azok akiknek ott van egybe és rögtön mennek a következő pályára (részre) .Hozzá teszem mint te is írtad eddig a sztori nem sarkalt volna erre, hogy annyira érdekel mi lesz, hogy inkább tovább megyek mint, hogy megcsináljak még 1-2 kihívást ...
orichalcos én is így értelmeztem ahogy te írtad meg DE mivel bármiről lemaradhattam akár más is lehet az igazság ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest